Rabo Kids Cup ook dit jaar weer een groot succes

Alle kinderen van de groepen 2,3 en 4 van het Winterswijkse basisonderwijs kunnen weer terugkijken op een geweldige Rabo Kids Cup zoals wij die op woensdag 16 mei 2018 organiseerden. Al vroeg in de ochtend zijn zo’n twintig vrijwilligers aan de slag gegaan om de 12 speelvelden en de extra fietsenstalling gereed te maken. Stef zorgde er voor dat zijn ‘fotostudio’ helemaal in gereedheid was. Kortom: we waren er klaar voor!

Exact 15:00 werd voor de eerste keer het fluitsignaal gegeven voor de vele wedstrijdjes. Tot 16:40 uur waren de kinderen uit de groepen 2/3 aan de beurt om zich vol overgave in te zetten voor hun school en daarna waren de groepen 3/4 aan zet. De wedstrijden werden o.a. begeleid door personeel van de sponsor, de Rabobank. Iedereen genoot volop, zowel in als langs het veld (klik hier voor een fotoreportage). De spelers werden enthousiast toegejuicht door vele vaders, moeders, opa’s en oma’s die samen zorgden voor een mooie sfeer op ’t Huitinkveld.

Tussen de wedstrijden door werden de teams op de foto gezet door Stef Meeusen, Frans Frielink en Bianca Wilterdink klik hier om ze te bekijken. Wij gaan er van uit dat alle deelnemers en toeschouwers net zo genoten hebben als de organisatie. Grote dank gaat uit naar alle vrijwilligers die, op welke manier dan ook, mee hebben geholpen om van de Rabo Kids Cup 2018 weer een geweldig succes te maken !