Ramerman & Onnink geeft € 250,00 aan FC Trias

Karin Assink is de gelukkige winnares van de prijsvraag verzorgd door Ramerman & Onnink verzekeringsadviseurs. Deelnemers van de prijsvraag werden getest op hun kennis betreffende actuele verzekeringskwesties tijdens de Winterswijkse Bedrijvenbeurs op 21 en 22 september.

Karin bleek een expert op het gebied van complexe verkeerssituaties, en won daardoor mooie prijzen, namelijk een waardebon t.w.v. €100,- voor een gezellig avondje uit eten en een gift van €250,- voor een vereniging of club naar keuze! Onlangs is de cheque uitgereikt aan het bestuur van FC Trias dat het geld gaat gebruiken voor haar jeugdafdeling.

Gijs Ramerman: “Het Winterswijkse verenigingsleven blijft bestaan dankzij de vrijwilligers en leden vol liefde voor hun club. Om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen is natuurlijk fantastisch.”

Ramerman & Onnink staat voor modern advies, op de ouderwetse, persoonlijk manier. In deze tijd van computers en fusies van verzekeringsmaatschappijen heeft Ramerman & Onnink gemerkt dat dit persoonlijke contact nu belangrijker is dan ooit.

Het kantoor van Ramerman & Onnink is gevestigd op Roelvinkstraat 1 en zijn bereikbaar op telefoonnummer 0543-532272.