Spelbegeleiders bij de onderbouw

Als FC Trias willen we graag dat er neutrale spelbegeleiders de wedstrijden begeleiden en dat doen we samen met de Senioren, Vrouwen en de Bovenbouw in de jeugd. Dit zijn actieve spelers die het spelletje kennen, maar niet onbelangrijk ook de spelregels van de onderbouw.

De komende weken worden er iedere keer andere teams ingepland om 1 of 2 spelbegeleiders te leveren. Als scheidsrechtercommissie zijn wij erg tevreden hoe het tot dusver verloopt en hopen dit te kunnen voortzetten.

Op 9 september jl. hebben wij ook diverse spelbegeleiders ingezet omdat er een vol programma was op het Huitinkveld. Er waren maar liefst 9 wedstrijden om 10.00 uur. Onder haast te warme omstandigheden werd er weer gestreden om de punten. Die dag waren er veel doelpunten en heel veel toeschouwers langs de lijn. De onderbouw (JO8 tot en met JO12) maakt een explosieve groei door en daarom was deze zaterdag zo mooi dat naast een speler van de SR 3 en speelster van de VR2, er 7 spelers van de JO19 spelbegeleider waren.

Hieronder onze trotse spelbegeleiders van de JO19.

Eloy en Kenji Sander, Pim, Dave en Tom (Costa ontbreekt)

Scroll naar boven