Spelers FC Trias JO15-2G belonen zich niet

Aansluiting in de kop van de ranglijst behouden betekende dat er vandaag gewonnen diende te worden in de thuiswedstrijd tegen SV Grol JO15-2.
Helaas kon het team nog niet beschikken over de keepster door een vervelende langslepende blessure en er moest daarom op die positie geïmproviseerd worden. Iets wat het team sinds de start van de competitie goed oppakt. Over de wedstrijd van vandaag kan gezegd worden dat FC Trias de betere ploeg was maar verzuimde te scoren. SV Grol, altijd een lastige tegenstander, werd sporadisch gevaarlijk en hielden zich verdedigend staande. FC Trias wist kort voor het einde van de wedstrijd te scoren waarmee de gewenste overwinning een feit zou zijn. Helaas voor het team wist SV Grol in de allerlaatste minuut de gelijkmaker te maken en resteerde slechts 1 punt.
.
Er volgen nu wedstrijden tegen AZSV JO15-2 uit en DEO JO15-1G thuis die gewonnen dienen te worden om vervolgens de strijd aan te gaan tegen de huidige nummer 1 en 2 van de ranglijst, SP Lochem JO15-2 en RKZVC JO15-1.

Scroll naar boven