Sponsoravond groot succes! 

Afgelopen vrijdag 11 november werd er door onze sponsorcommissie een avond georganiseerd voor alle sponsoren van FC Trias.  

Op deze avond stonden er twee bedrijfsbezoeken op het programma, namelijk bij Grijsen Park & Straatdesign en ASW, en ter afsluiting niet onbelangrijk de borrel. 

Om 19.30 uur hadden de meeste sponsoren zich verzameld bij Grijsen Park & Straatdesign, waar men de avond startte met een kop koffie en cake.  

Niet lang na het welkomstwoord door directeur Patrick Grijsen werden de sponsoren in kleine groepen verdeeld en door verschillende enthousiaste medewerkers van Grijsen Park en Straatdesign rondgeleid. Bij diverse afdelingen werd stilgestaan en uitleg gegeven, zoals bij de zagerij, assemblage en showroom. Ook werd er door Frank Navis een korte bedrijfspresentatie gegeven. Op deze manier kregen sponsoren een duidelijk beeld van de visie, de projecten en de mooie duurzame producten die ze maken.  

Na alle ins en outs te hebben gezien bij Grijsen, was het tijd voor een frisse neus. De groep ging te voet of met de fiets naar het nabijgelegen ASW, Autoschade Winterswijk. 

Onder het genot van de eerste biertjes/wijntjes en luxe hapjes, verzorgd door Hotel Restaurant Mondriaan, hield Dennis Kolsté (eigenaar ASW) vol passie een presentatie over zijn bedrijf. In zijn bedrijfshal stonden diverse soorten auto’s, modern tot oldtimers, die hij en zijn werknemers, in oorspronkelijke staat herstellen. Speciaal voor vandaag was er ook een gezellige bar geplaatst, die met plezier gerund werd door zijn medewerkers, vrouw en kinderen.  

Bij ASW kun je overigens niet alleen terecht voor autoschade, maar ook voor autoverhuur en allerlei lakken en poetsmiddelen. Tot slot hield Dennis nog een korte demonstratie hoe je kunt uitdeuken zonder spuiten en kon er nog in een simulator geracet worden op circuit Zandvoort.   

Daarna werd er nog lang geborreld en nagekletst bij ASW. De sponsoren kregen als afscheidscadeau nog een goed gevulde goodie bag mee. 

Al met al dus een zeer geslaagde avond.  

Klik hier voor meer foto’s

Scroll naar boven