Sponsoren brengen bezoek aan Corbeel & Greven en HBT Chaletbouw

Woensdagavond 27 november hebben een behoorlijk aantal sponsoren samen met de sponsorcommissie een bezoek gebracht aan Corbeel & Greven en HBT Chaletbouw. Beide bedrijven hebben de aanwezigen een mooi kijkje gegeven achter de schermen.

Na het ontvangst en het openingswoord van Frank Kremer is de groep in tweeën gesplitst om d bedrijven te bekijken.
Bij HBT Chalet Bouw heeft Han Boterman heeft vol passie verteld over het hele bouwproces van de stacaravans. Van uitzoeken naar het ‘onderstel’ naar volledig afgebouwd chalet.

Corbeel & Greven natuursteen heeft de volledige productie laten zien. Van herdenkingsmonumenten tot de productie van vensterbanken, deurdorpels en keukenbladen. Alle machines stonden aan en werden door medewerkers vol passie gedemonstreerd. Machinaal werk gecombineerd met handwerk en een natuurproduct; indrukwekkend. Speciaal voor FC Trias, zijn logo’s van FC Trias uit natuursteen geslepen. Deze hebben bij menig een een mooi plekje gekregen.

“Het is indrukwekkend om te zien wat er achter de deuren van de Winterswijkse productiebedrijven gebeurt. Mooi dat we een kijkje in de keuken hebben gekregen”, aldus Frank aan het eind van de avond. Tevens zijn, onder het genot van een hapje en een drankje, de beide bedrijven bedankt voor hun gastvrijheid en de rondleidingen en de aanwezigen voor hun komst.

Scroll naar boven