Start FC Trias Kerstactie

Net zoals jouw inzet onmisbaar is op het voetbalveld, is jouw inzet voor het slagen van deze kerstactie ook van groot belang! 

Dit jaar hebben we voor een nieuwe opzet gekozen. Van ieder door jou verkocht artikel gaat 0,50 eurocent naar jouw team (bedragen onder €10,00 worden niet uitgekeerd. Hoe meer je dus verkoopt, hoe meer geld er naar jouw team gaat. Jij kunt met jouw team zelf bepalen wat jullie met deze opbrengst gaan doen. Door meer te verkopen, krijgt jouw team dus meer geld om iets leuks te ondernemen.

 Waarom is jouw inzet van groot belang bij de FC Trias kerstactie?

De opbrengst van de kerstactie zorgt ervoor dat FC Trias voor alle leden tegen zeer geringe kosten activiteiten kan organiseren. Dankzij de opbrengst van de kerstactie is FC Trias in staat om per activiteit minimaal de helft (of meer) van de kosten te betalen. Dat wil zeggen dat FC Trias slechts een kleine bijdrage hoeft te vragen voor een activiteit. FC Trias wil dit graag zo houden. Activiteiten moeten voor iedereen betaalbaar blijven en deelname moet voor alle (jeugd)leden mogelijk zijn.

We rekenen op jouw inzet en vertrouwen dit jaar op een top opbrengst!

Lever je formulier uiterlijk 20 november bij jouw leider in of doe hem in de bus van de activiteitencommissie. Als het formulier vol is, kun je hier een nieuw formulier downloaden.

Overzicht artikelen en prijzen kerstactie FC Trias 2017

FC Trias bal€ 9,95
FC Trias rode wijn€ 6,00
Kerststol€ 8,00
Rollade€ 8,00
Kistje mandarijnen (circa 30 stuks)€ 6,00
Bierpakket met speciale biertjes€ 8,50

Informatie afhalen en betalen

Afhalen artikelenVrijdag 22 december van 19 tot 21 uur
Zaterdag 23 december van 10 tot 15 uur
Betaling artikelenBij afhalen betalen (niet bij het inleveren van het formulier!
Contant en pinbetaling mogelijk

Voor vragen kun je mailen naar activiteiten@fctrias.nl

Namens de activiteitencommissie,
Francisca Klanderman en Hans Dulfer

Scroll naar boven