REMINDER: Stem op FC Trias !

Onlangs ontvingen wij een tussenstand van de Rabobank en daaruit bleek dat we nog een paar extra stemmen nodig hebben om de koppositie over te nemen in Winterswijk! Dus heb je nog niet gestemd breng deze dan als nog uit. Niet onbelangrijk: als je gestemd hebt, dan telt deze pas echt mee als je hem bevestigd. Hiervoor ontvang je een email (van clubvanhetjaar@email.votecompany.nl ) met het verzoek jouw stem nog te bevestigen. Dus even goed je email in de gaten houden nadat je hebt gestemd. Hieronder nog even de achtergrondinformatie over de actie en de uitleg hoe je moet stemmen:

We zijn enorm trots op de veerkracht die we met z’n allen het afgelopen jaar hebben getoond! Daarom willen we het podium pakken door mee te doen aan de verkiezing Club van het Jaar 2021 zoals dat door Rabo ClubSupport, als onderdeel van de Rabobank, dit voorjaar wordt georganiseerd. Als winnaar kunnen we een masterclass winnen, maar ook een professionele promovideo van onze mooie vereniging laten maken en ons op die manier nog meer in de schijnwerpers zetten.

Relatie met de Rabobank
Onze jeugdsponsor de Rabobank is vanaf onze oprichting nauw betrokken FC Trias en daarnaast natuurlijk ook bij vele andere verenigingen. Dat komt omdat zij als coöperatie ook een soort vereniging of club is. Daarom heeft Rabobank samen met NOC*NSF, AD.nl, LKCA en Kunstbende het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen.

 

Stemmen
Om verkozen te worden tot Club van het Jaar 2021 kan van 19 april tot 24 mei worden gestemd. Ga hiervoor naar https://www.clubvanhetjaar.nl/fc-trias-sportclub-winterswijk. Op 26 mei worden de gemeente- en provinciewinnaars bekend gemaakt. De gemeentewinnaars worden op basis van de meeste stemmen vastgesteld. We hebben minimaal 50 stemmen nodig om in aanmerking te kunnen komen voor de titel van gemeentewinnaar dus jouw stem wordt enorm op prijs gesteld !

Scroll naar boven