Stevige nederlaag in Almelo

FC Trias verloor zondag 12 maart met 3-0 in Almelo tegen Luctor te Emergo. Had men daar een resultaat gehaald dan had men nog naar boven kunnen kijken, nu moet men een pas op de plaats maken. Het leek dat FC Trias kansloos verloor maar dat was niet zo.

Bij een 1-0 achterstand in de 5e minuut door slecht verwerken van een cornerbal, maakte FC Trias een glaszuiver doelpunt. Maar de grensrechter zag als enigste buitenspel. De aanwezige arbiter van deze middag ging daar vrolijk in mee omdat de beste man op ruime afstand stond en niet de behoefte had vanmiddag zijn rug nat te krijgen. De thuisploeg was feller in de duels. Dat liet men in de 2e minuut reeds zien waar men geluk had dat de scheidsrechter geel trok , waar misschien een andere kleur ook had gekund. Een smerige overtreding van achter op Antoine.

2e helft heeft FC Trias het wel geprobeerd maar echte kansen op een kopbal na van Melvin kwam men vanmiddag niet. Teveel spelers speelden onder hun niveau en als er dan nog persoonlijke fouten worden gemaakt waar veel te gemakkelijk de doelpunten uit vallen dan is het vechten tegen de bierkaai.

Zondag 19 maart thuis tegen het Enschedese Vogido zal men uit een ander vaatje moeten tappen om niet verder in de problemen te komen.

Scroll naar boven