Stevige thuis nederlaag 0-4 voor FC Trias 1

Zou FC Trias na deze wedstrijd nog naar boven kunnen kijken of moet men het dit seizoen doen met een plaats in de brede middenmoot? Het antwoordt is simpel na deze stevige nederlaag. RSC was gewoon beter deze middag en maakte het verschil vooral voorin.

FC Trias begon best wel prima aan de wedstrijd. Brian had in de 3e minuut de 1-0 moeten maken maar zijn bal belandde op de lat. En als FC Trias wat wilde dan moet zo’n kans gewoon zitten. De bal kwam zo terug van de lat dat RSC counterde maar de bal rakelings langs de paal ging. FC Trias probeerde hoog druk te zetten maar als men simpel bal verlies leed counterde RSC naar hartelust. De meeste kansen waren dan ook voor RSC, dat in de 20e minuut dan ook op 0-1 kwam na een aanval over rechts die de links buiten bij de 1e paal binnen tikte. Daarna kreeg RSC kansen om de wedstrijd al vroeg tijdig op slot te doen maar de voorwaartsen waren teveel op zich zelf. FC Trias kon niet echt veel kansen creëren maar als men in de 16 was of de voorzet kwam, was de bezetting niet optimaal. De doodsteek voor deze wedstrijd kwam 10 sec!! voor rust. Weer balverlies op het middenveld leidde de zoveelste aanval in voor RSC. Nu was het wel raak en kwam op een zeer ongunstig moment de 0-2 op het scorebord.

De 2e helft was minder. FC Trias was niet meer het open huis van de 1e helft. Het gaf minder weg dan in de 1e helft maar kansen kreeg men nauwelijks. Dat RSC op 0-3 kwam was de verdienste van de nummer 10. Hij draaide weg, als in zijn beste tijd bij Quick’20, van Justin die hem alleen kon stoppen via de onreglementaire weg binnen de 16. De 0-4 deed er niet meer toe maar liet wel zien dat FC Trias kansloos verloor van een betere tegenstander deze middag. Echter is er geen man over boord.

Paas weekend is men vrij en dan 16 april uit naar het verre Vasse.

Onze pupillen van de week Lungile Grooten en Rayan Schonewille van onze JO10-2 deden de aftrap doen met ballen beschikbaar gesteld door Loonbedrijf Huiskamp, Marco Wiggers Financiele Diensten en Auto Veldboom.

Delen:

Scroll naar boven