Strijdlust FC Trias niet beloond

Op zondag 29 oktober ontvingen wij het Arnhemse MASV op ‘t Huitinkveld in een wedstrijd met twee gezichten: een eerste helft waarin we de betere waren maar de strijdlust niet werd beloond en na de pauze liet MASV zien waarom ze 2e staan in de 3e Klasse C: 0-4.

In de eerste 45 minuten een goed FC Trias dat volop kansen kreeg maar pas nadat Shiwah Hamdaziz in de 11 minuut de gasten in de rebound op 0-1 had gebracht. Na een kwartier kopte Nick Houwers een mooie voorzet van Jasper te Winkel in de handen van de MASV goalie. Vervolgens werden twee vrije trappen van Nick Houwers en Lars Dijkstra gered door diezelfde Raymond van Driel. We hadden eigenlijk meer verdiend want ook andere kansjes werden niet benut.

MASV trainer Jhonny van Beukering heeft zijn spelers ongetwijfeld tijdens de verplichte theepauze even de waarheid verteld want in het tweede deel een ander spelbeeld. MASV was scherp en straftte elke fout af: met een mooie lob maakte Angelo Siep er 0-2 van en kort daarna scoorde (na buitenspel?) Rifat Bugdayci de 0-3. Vervolgens kregen we zelf ook nog weer een aantal kansen. Zo zag Nick Houwers zijn kopbal net naast gaan en mocht Richard Kok vanaf de elfmeterstip aantreden na een overtreding op Lars Dijkstra. De 1-3 bleef uit want Richard schoot op verkeerde kant van de paal en net voor het laatste fluitsignaal bracht Danny Hessing de einduitslag (0-4) op het scoreboard.

Het siert de mannen van Jos Heutinck dat ze, ondanks een flink aantal spelers op andere posities, er alles aan hebben gedaan om het tij te keren. Tegen MASV mocht het niet baten, dan maar volgende week zondag (5 november) wanneer we om 14:30 uit in Groenlo aantreden tegen Grol.

Scroll naar boven