Terechte overwinning FC Trias

FC Trias won op zondag 3 april terecht van een tegenstander dat wederom de bus parkeerde en van daar uit probeert een resultaat te halen. Net als vorige week tegen Montferland had FC Trias het lastig. Ook was men vandaag de bovenliggende partij maar als je met 21 man op een paar m2 speelt dan is lastig. FC Trias had de meeste kansen maar HC ’03 liet zich ook niet onbetuigd.

Nadat FC Trias de opening onbenut liet en men met 1-0 had moeten leiden, was het Matthijs die zijn klasse liet zien. De te korte terugspeelbal van Wiebe werd prima ingeschoten door Cas Evers maar Mathijs redde prima. Daarna beperkten de bezoekers zich alleen tot verdedigen. Je mag van een “mister de Graafschap “ als trainer wel iets anders verwachten dan deze defensieve instelling. Maar goed de trainer na de wedstrijd aan geeft dat FC Trias qua spelbeeld de bovenliggende partij was maar HC ’03 de beste kansen heeft gehad dan kijken beide trainers naar een andere wedstrijd. HC ’03 kwam naar Winterswijk om 1 punt te behalen. Dit lukte ook bijna. FC Trias had ook de pech dat de scheidsrechter een aantal dubieuze beslissingen nam in haar nadeel. Waar FC Trias zeker 2 strafschoppen had moeten hebben zag de leidsman dit anders. Waar hij een prima 1e helft floot, floot hij de 2e helft zeer warrig. Dit tot irritatie van iedereen die aanwezig was op het Huitinkveld. Zelfs de aanvoerder van HC ’03 gaf dit na de wedstrijd toe. Dat goudhaantje Cornelis een no-look goal maakte en daardoor man van de wedstrijd werd, was meer dan verdiend. De verdediging van HC ’03 werd zo geslecht.

Al met al een moeizame maar meer dan verdiende overwinning. HC ’03 had nergens recht op. Al was de trainer van HC ’03 een andere mening toe gedaan. Komende zondag uit naar Gendringen. Deze ploeg presteert ondermaats maar won gisteren na een 1-3 achterstand bij VVO. FC Trias is gewaarschuwd.

Fayah de Vries (die trouwens vooraf de 2-1 uitslag al had genoemd) en Saar Betting van onze JO11-3 zagen dat er uiteindelijk 3 x werd gescoord met wedstrijdballen die beschikbaar waren gesteld door Mazda D.H. Winkelhorst, Steentjes Makelaars en Meerdink Loonbedrijf Winterswijk

Scroll naar boven