Toch een jeugdkamp !

Wat is een voetbalseizoen zonder jeugdkamp? Dat kan toch eigenlijk niet? Traditioneel wordt een seizoen met een overnachting op ‘t Huitinkveld, met weinig slaap, leuke activiteiten en bovenal veel plezier afgesloten. Door alle corona perikelen leek het er niet van te komen, maar gelukkig had onze activiteitencommissie een oplossing: een kampdag! Geen overnachting maar voor de rest wel alle ingrediënten die horen bij jeugdkamp.

Zo genoten op zondag 6 juni spelertjes van onze mini’s, O7, O8 en O9 met volle teugen van hun kampdag. ‘s Ochtends werd er eerst gevoetbald waarbij de spelers waren verdeelt over alle Europese topploegen. Na de gezamenlijke lunch waren er 4 speelrondes: Met het team door de hindernisbaan of in het speelpaleis. Daarnaast was er de waterestafette en op een skippyslang een parcours afleggen.

 

Na de ranja gaf balkunstenaar (of eigenlijk freestyle voetballer) Rowdy Heinen eerst een demonstratie waarbij iedereen met aandacht (en applaus) naar de trucjes zat te kijken. Daarna gingen de spelertjes onder begeleiding van Rowdy zelf aan de slag om te proberen e.e.a. onder de knie te krijgen.

Veel dank gaat uit naar iedereen van de kampdag een succes heeft gemaakt die op zondag 20 juni voor de kinderen van O10 t/m O13 een vervolg krijgt.

Klik op hier om meer foto’s te bekijken in het fotoalbum.

Scroll naar boven