TRAINERS JEUGDSELECTIETEAMS 2021-2022

De Jeugd Technische Commissie (JTC) heeft voor het komende seizoen de volgende trainers weten vast te leggen voor de jeugdselectieteams:

JO19-1 Frank Verheyen
JO17-1 Niek Lammers
JO15-1 Jarmo Zweerink
JO13-1 Maarten Tiggelhoven
JO11-1 Joost Vredenberg
JO10-1 Ruben Snaphaan/Mathijs van Ooijen
JO9-1 Maren de Koning
JO8-1 Ivet Schipper

Uiteraard zijn zowel de JTC als het Jeugdbestuur en de coördinatoren zeer content met deze mooie mix van ervaren en talentvolle trainers.
Daarnaast heeft Eric van Zutphen, Hoofd Jeugdopleiding, zijn contract met twee jaar verlengd.

En er is nog meer nieuws aan het trainersfront: Maren de Koning, Jesse de Jong, Luuk Speelberg en Thom Schroer (ontbreekt op de foto) hebben hun diploma jeugdtrainer behaald. Van harte gefeliciteerd! We hopen dat jullie nog lang als trainer verbonden mogen blijven aan FC Trias en dat jullie enthousiasme ook anderen motiveert om de trainerscursus te volgen.

Uiteraard zal er de komende periode verder gewerkt worden aan de invulling van de trainers voor de overige teams. Hierbij mogen we gelukkig ook weer een beroep doen op trainers die zich al (vele) jaren inzetten voor de jeugd van onze vereniging. Een mooi voorbeeld hiervan is Roy Colstee, die het komende seizoen de JO13-2 onder zijn hoede neemt. Als het jou ook leuk lijkt om een team te trainen en/of begeleiden neem dan contact op met Eric van Zutphen via e-mail of telefonisch op 06-81997730.

Wij wensen alle trainers veel succes en voetbalplezier toe in het, hopelijk weer normale, nieuwe seizoen!