Trias Jo17-4 Neede Jo17-2, Trias schuift twee plaatsen omhoog op de ranglijst

Vanmiddag is de laatste competitiewedstrijd tegen een geduchte tegenstander uit Neede.
Ook is dit de laatste wedstrijd met trainer Mike Oonk, hierover later meer. De belangstelling voor deze wedstrijd was groot, opa’s en oma’s en ouders trotseerden de kou om toch de laatste wedstrijd van hun klein(zoon) te bewonderen . De eerste minuten werd aan beide kanten “de kat uit de boom gekeken”, de bal werd voorzichtig rond gespeeld en af toe werd er een poging gedaan op het doel van beide keepers. Het was duidelijk te zien dat er nog wat te halen viel, een betere positie op de ranglijst. Langzaam kwam Trias op stoom, er werd goed samengespeeld, wat de balsnelheid ten goede kwam. Een goede voorzet van Job Hesselink werd handig opgepikt door Rafael Pareja, deze wist de bal achter de keeper van Neede te plaatsen,1-0. Ook Neede kwam meer in hun spel, een gekrulde afstandsschot ging net naast het doel van Niels Boterman. Trias liet zich niet van de wijs brengen en probeerde het goede spel vast te houden. Veron Slootboom wist met een voorzet Olivier Bemers te bereiken, met een ferm schot probeerde Olivier de keeper van Neede te passeren. Rhyan Miakheel wist met zijn handige beweging zijn tegenstander te passeren en vond wederom Olivier Bemers. Ook deze tweede poging belande niet in het doel van Neede, de bal ketste op de paal naast de keeper (onhoudbaar voor de keeper). De keeper van Neede kwam steeds meer in het spel, ook het schot van Mart Duistermaat werd door hem gepareerd. Uiteindelijk werd in de 30e minuut door Marcel Marki, door een mooie kap en draai beweging, gescoord, 2-0. Met nog 10 minuten te gaan tot aan de thee had Trias de wedstrijd onder controle. De technische leiding was zeer tevreden over het spelverloop, met een paar kleine tips van de scheidende trainer Mike Oonk gingen de jongens weer de wei. Lars Roerdink liet er verder geen gras over groeien en zette zijn rush meteen in de hoogste versnelling, Neede had verder het nakijken. Lars plaatste de bal voor het doel van Neede, Mart Duistermaat probeerde de tussen de palen te krijgen, helaas ging de bal naast het doel. In deze fase klopte alles, de verdediging sloot goed aan en hield de deur dicht. Wesley van Waardenburg wist de tegenstander regelmatig op het verkeerde been te zetten door meer druk te zetten tijdens de aanval van Trias. Dit gaf meteen meer ruimte om af en toe een afstandsschot te plaatsen door Lars Roerdink en Job Hesslink op het doel van Neede. Jort Abbink kwam regelmatig vanaf links dreigend op het doel van Neede, helaas kwam hij niet tot scoren. Robin Maas wist in de 35e minuut een voorzet te geven op Jort Abbink, deze wist met een ferm schot de bal in het net te schieten, 3-0. Niels Boterman moest in de laatste minuut nog aan het werk om de bal van Neede uit de doelmond te houden. Eind stand 3-0, door deze overwinning stijgt Trias twee plaatsen op de ranglijst en eindigt op de 6e plek.
De trainer van Neede viel het goede spel van Trias op en vroeg zich af waarom Trias zo laag op de ranglijst stond. Dit is een mooi compliment voor de jongens en geeft vertrouwen voor de voorjaarscompetitie.
Tevens was dit de laatste wedstrijd van Mike Oonk als trainer voor de jongens. Ik wil namens de ouders Mike Oonk bedanken voor het verzorgen van de trainingen en coaching tijdens de wedstrijden afgelopen twee jaar.

Scroll naar boven