Trias wint ook van Gendringen 3-0

Volgens trainer Yasssin een dark horse in de competitie. Gendringen een prima ploeg in de 3e klasse. Met ex spelers van Scl Silvolde Meijer (niet gezien en uit de wedstrijd gespeeld door Tom) en de helaas geblesseerde ten Kaat won FC Trias ook vanmiddag zijn 7e wedstrijd en daarmee behaalde men de maximale 21 punten. Gendringen werd relatief makkelijk verslagen met 3-0. Wederom geen goal tegen. Uitzonderlijk!

Het werd een aantrekkelijke wedstrijd tussen beide ploegen op tactische niveau. Beide ploegen speelden een verzorgde wedstrijd en FC Trias trok uiteindelijk aan het langste eind. Daarmee schud het in eerste instantie een concurrent af. Maar in deze tijden met deze scheve tussenstanden moet men op haar hoede blijven.

Doordat het een tactische wedstrijd werd namen beide ploegen geen enkel risico. Echter FC Trias is op dit moment net iets verder als Gendringen. Waar voorheen de aanvoerder en de nummer 6 van Gendringen hun stempel kunnen drukken op een 11 tal waren ook beide heren vanmiddag onzichtbaar. Ook FC Trias kwam in de 37e minuut pas tot haar 1e kans!!. Normaal scoort men binnen 15 min vandaag was dit niet het geval. Toch was de 1e kans direct een goal. Een steekspel van Roman werd fantastisch afgewerkt door Cornelis 1-0. In de 45e min had FC Trias op 2-0 kunnen komen maar Roman zijn actie werd afgesloten met een schot dat maar net over ging. Ruststand derhalve 1-0

Dat FC Trias bijna geen tegen goal krijgt is een compliment voor het hele team. Men krijgt nauwelijks een tegen goal tegen. Met een goede defensie en een prima keeper zit dit wel goed. Toch moest men op haar hoede blijnen voor deze ploeg. Maar FC Trias was ook naar rust oppermachtig. Gendringen kwam in de 55e min tot haar 1e en haar enigste kans. Maar deze leidde tot niets. Daarna was FC Trias niet altijd gevaarlijk maar bleef wel de bovenliggende partij. De meeste kansen waren ook voor FC FC Trias. In de 72e minuut was het Roman die de 2-0 had moeten maken maar hij miste en de keeper was de grote winnaar. In de 74e minuut werd de wedstrijd beslist. Linksback Robin bekroonde zijn prima spel met zijn 1e goal in competitieverband. Sinds zijn 1e wedstrijd bij FC Trias wist Robin alleen in de bekercompetitie te scoren. En als de verdedigers ook al beginnen te scoren? Cornelis besliste de wedstrijd in de 90 minuut. Alleen voor de goal zette hij de 3-0 op het scorebord.

Al met al voor FC Trias een interessante tegenstander. Waar stond men nu?. Gendringen was een goede graadmeter. Maar ook vandaag won men dik verdiend . En dan blijft het een verrassing dat FC Trias 7 wedstrijden 21 heeft behaald. Als men het FC FC Trias gevoel bij elkaar kan houden kan het hoge ogen in deze competitie. Alleen kun je er niets van zeggen in deze scheve competitie waarvoor corona bij verenigingen zegeviert.

FC Trias speelt komende donderdag voor de Achterhoek Cup thuis tegen Dinxperlo. Zondag erop is men vrij. 21 nov speelt men dan de topper in Zevenaar tegen OBW. OBW schreeuwt in de krant dat deze competitie niets voor stelt. Dan mag OBW het laten zien tegen FC Trias. FC Trias is de trotse koploper. Aanvang in Zevenaar is 14.30 uur

Pupillen van de week Ramon te Lindert en Ayden Brilman van JO11-3 zagen dat er 3 x werd gescoord met ballen beschikbaar gesteld door: Aannemingsbedrijf H.J. te Selle B.V.,  ASW Autoschade Winterswijk en De Struker.

RTV Slingeland was ook aanwezig en maakten het volgende verslag:

 

 

Scroll naar boven