Trias wint van Vogido

FC Trias won zondag 19 maart met 2-1 van Vogido uit Enschede. Net als de uitwedstrijd, die ook gewonnen werd met 2-3, waren beide clubs aan elkaar gewaagd.

FC Trias had de zege mede te danken aan keeper Mathijs. Hij redde enkele malen knap. FC Trias begon heel aardig aan de wedstrijd. Echte grote kansen kreeg men niet. Het duurde lang voordat FC Trias op voorsprong kwam. Robin kopte in de 35e uit raak uit een corner. Dit was tevens ook de rust stand. In de rust liet trainer Yassin duidelijk merken dat hij niet tevreden was. De puntjes werden duidelijk op de i gezet.

FC Trias kwam na rust vrij snel op 2-0 . Weer wist men te scoren uit een corner. Nu mocht Wiebe zich laten feliciteren. Daarna had spits Brian de wedstrijd op slot moeten gooien. Alleen voor de keeper wist hij helaas niet te scoren. Wat er na deze misser gebeurde met FC Trias is een raadsel. In plaats van de wedstrijd rustig uit te spelen liet FC Trias zich veel te ver naar achteren zakken. Vogido nam de regie in handen. Snel na de 2-0 kwam de linksbuiten van de bezoekers oog in oog te staan met Mathijs maar de uitblinker aan FC Trias kant werd opnieuw de winnaar. Veel balbezit leverde Vogido geen echte grote kansen op en anders was Mathijs op zijn hoede. Vogido scoorde in de 90e minuut de 2-1 en de daarop volgende 7 min blessure tijd leverde gelukkig niet nog een tegentreffer op. Het resultaat voetbal de FC Trias het laatste half uur speelde was misschien niet mooi maar de 3 punten vergoede veel.

Volgende week uit naar de hekkensluiter Tvo Beckum.

Robin en Wiebe waren niet de enigste die scoorden: Ook de pupillen van de week Dimm Vergeer en Hugo Kroeze van onze JO09-4, die de aftrap van de wedstrijd FC Trias – Vogido deden met ballen beschikbaar gesteld door Prijshamer, Loonbedrijf Meerdink en Heegt Installatie wisten de goal te vinden.

Delen:

Scroll naar boven