Tweede bekerwedstrijd FC Trias JO15-2G tegen UDI JO15-1 eindigt helaas in een nederlaag.

Dinsdag 30 augustus moesten we voor de tweede bekerwedstrijd aantreden in Enschede om te spelen tegen UDI JO15-1.
Bij de vorige bekerwedstrijd tegen Haaksbergen stonden we al snel met 2-0 achter, dus het was de bedoeling vandaag goed wakker en alert te beginnen. Dat lukt niet helemaal, want al na 1 minuut scoorde UDI en kwamen we dus met 1-0 achter. Direct daarop had Jelmer een kans, maar die bal ging het net niet in.

UDI bleef aanvallen, maar dankzij een redding van Fleur en schoten, die naast en over gingen bleef het 1-0. Ongeveer halverwege de eerste helft lastte de scheidsrechter een drinkpauze in.
Na de korte pauze kwam UDI wel heel goed uit de startblokken. De 2-0 en 3-0 volgden elkaar snel op. Daarna kwam Max voor de keeper van UDI, maar was net te laat bij de bal om deze richting goal te schieten. Vlak voor rust maakte UDI ook nog de vierde goal, waardoor we dus met 4-0 de rust in gingen.

Na de rust was het team omgezet (Jelmer naar achteren, Thom op het middenveld) en kwamen de wisselspelers het veld in.
Dit pakte goed uit, want Trias kwam aan aanvallen toe. Zelfs zo goed dat, na ruim 4 minuten, Ruben met een laag afstandschot in de hoek de achterstand terugbracht naar 4-1.
Max kon een paar keer over links mooi doorkomen. Fred(je) schoot net naast, Max in het zijnet.
UDI kwam ook weer voor de Trias goal. Maar door reddingen van Fleur en schoten die naast en over gingen bleef de Trias goal leeg. Tot halverwege de tweede helft; toen maakte UDI toch hun vijfde goal en werd het 5-1.

Trias liet het hoofd niet hangen en bleef voetballen. Jorren onderschepte een bal, passte op Thom, die vervolgens de bal doorspeelde op Max. Nu was Max wel trefzeker en maakte de tweede treffer voor Trias. De achterstand werd weer verkleind tot 5-2. Helaas werd kort daarna aan UDI een penalty toegekend, de stand werd 6-2.

Trias bleef stug doorgaan met aanvallen en toonde vechtlust. Een vrije trap van Jelmer stuitte voor de UDI keeper en kon niet meer door een Trias speler richting goal geschoten worden. Moataz (Mo) kon, na een voorzet van Max, net niet bij de bal waardoor er een opnieuw kans verloren ging.
Maar uiteindelijk werd de inzet van iedereen tóch beloond. Max schoot vlak voor tijd de bal over de UDI keeper bracht de eindstand op 6-3. Dit betekent dat wij de tweede helft gewonnen hebben met 2-3! UDI had deze bekercompetitie nog geen enkele tegentreffer geïncasseerd dus, ondanks het verlies, waren we daar wel tevreden over.

Complimenten voor de inzet en vechtlust van iedereen en Jorren van de C3 bedankt voor het meespelen.

Aanstaande zaterdag spelen we de derde en laatste bekerwedstrijd thuis om 13:00 uur tegen HSC JO15-2.

Scroll naar boven