UKKIEVOETBAL OP 1 SEPTEMBER VAN START

Mogen wij jullie even voorstellen aan Suus en Dexx, 3 jaar jong en nu al gek op voetballen!

Het is natuurlijk superleuk om dat samen met leeftijdsgenootjes te doen en dat kan vanaf september bij FC Trias. Kinderen in de leeftijd van 2 t/m 4 jaar kunnen dan terecht bij onze Ukkies, die op woensdagmiddag spelenderwijs gaan ‘trainen’ onder leiding van Tamara Schuurmans en Femke Piek.

De Ukkies trainen bij gunstige weersomstandigheden op hetzelfde tijdstip als de Mini’s, namelijk van 17.00 uur tot 18.00 uur, wel zo handig voor hun ouders als er al een grote broer of zus bij de Mini’s speelt.

Tijdens de training van de Ukkies vragen wij minimaal 1 ouder/ verzorger per kind hierbij aanwezig te zijn (indien de coronamaatregelen dit toelaten). Kinderen die samen met Dexx en Suus willen voetballen mogen uiteraard eerst vrijblijvend komen kijken en dan uiteraard ook al meedoen. Laat het s.v.p. vooraf wel even weten via ukkievoetbal@fctrias.nl. Ook als je vragen hebt of wilt aanmelden als lid, kun je Femke en Tamara via dit e-mailadres bereiken.

Het lidmaatschap voor de Ukkies is 25 Euro per seizoen. De eerste 10 kinderen die zich als LID van FC Trias aanmelden – dit geldt dus nog niet voor het aanmelden voor een proeftraining -, ontvangen het coole trainingstenue dat Dexx en Suus hier dragen helemaal gratis. Hoe leuk is dat?

We zien jullie graag op 1 september!

 

 

 

Scroll naar boven