Update FC Trias 1

FC Trias 1 zal vanaf zaterdag 1 juli a.s. al weer beginnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Op die dag wordt er in het kader van de intergemeentelijke samenwerking een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen SpVgg Vreden.

Vervolgens zal er van 3 t/m 10 juli a.s. met de voorlopige 1e selectie worden getraind en wordt er op donderdag 13 juli a.s. een oefenwedstrijd gespeeld tegen 1e klasser RKZVC. Daarna zal de voorbereiding vanaf 14 augustus a.s. weer verder worden hervat. De gefaseerde voorbereiding heeft te maken met het feit dat de reguliere competitie dit seizoen pas later begint. De eerste competitiewedstrijd is op zondag 24 september a.s.

De selectie van hoofdtrainer Jos Heutinck en assistent-trainers Ronald Ubbink en Marco Vredenberg is nagenoeg op peil gebleven. Nieuw binnen de selectie zijn Melvin Schonewille, die overkomt van v.v. Vosseveld, en Elirio Picciau, die laatstelijk voor FC Winterswijk speelde. Melvin is een centrale verdediger en Elirio middenvelder. Vanuit de eigen A1-jeugd sluiten Tiemen Carleer, Jasper te Winkel en Lars Dijkstra aan. Lars maakte dit seizoen al de nodige speelminuten in het eerste elftal.

Er zijn ook een aantal spelers vertrokken. Vanuit het eerste elftal zijn dat Cornelis Hofman en Giovanni Bartelds, die beide naar FC Winterswijk zijn overgegaan. Hetzelfde geldt voor hersteltrainer Rob Klein Langenhorst, die bij FC Winterswijk de J019-1 zal gaan trainen.

Wij heten alle nieuwe spelers van harte welkom bij FC Trias en wensen degenen die vertrekken heel veel succes bij hun nieuwe club.

Scroll naar boven