Beschikbaarheid velden en kantine

Begin augustus zijn er al weer een aantal teams beginnen te trainen en de komende periode zullen ook andere teams starten aan hun voorbereiding op het seizoen 2018/2019. Ondertussen hebben we echter te maken met een 2-tal bijzondere situaties: Enerzijds (het hopelijke einde van) de droogteperiode, anderzijds het groot onderhoud en de keuring van de kunstgrasvelden in opdracht van de gemeente Winterswijk.

De langdurige droogte heeft er helaas wel voor gezorgd dat de grasvelden voorlopig niet mogen worden betreden. Veld 2 wordt op woensdag 22 augustus opnieuw gekeurd en vooruitlopend daarop moeten de beide 16-meter gebieden worden ontzien en zijn daarom ook afgezet.

Beide situaties heeft als gevolg dat er volgens een zogenaamd winterschema (hoe vreemd klinkt dat tijdens de zomer) moeten trainen, dus allemaal moeten inschikken en dat er hierdoor voorlopig, op trainingsavonden, geen oefenwedstrijden kunnen worden gespeeld.  We gaan er echter van uit dat een iedereen begrip heeft voor deze uitzonderlijke situatie.

De kantine zal voor het eerst weer op donderdag 16 augustus geopend zijn. Dan zullen jullie zelf ook zien dat er in de zomerstop druk is gewerkt aan de herinrichting. Zo is de nieuwe ledverlichting geplaatst, deel van de muren al geverfd en er ligt inmiddels een nieuwe vloer. Het streven is dat we vanaf de start (22/23 september) van de competitie de beschikking hebben over een volledig nieuw ingerichte kantine.

Via onze website (zo hebben we de bekende veldstatus balk ook weer ingeschakeld) houden we jullie op de hoogte. Dank voor jullie begrip!

Bestuur SSB en FC Trias

 

Scroll naar boven