Verdiend gelijkspel voor FC Trias 1 tegen koploper

FC Trias 1 speelde de laatste wedstrijd in Gaanderen tegen de plaatselijk koploper VVG,25.. Tot op dit moment misschien wel de verdiende koploper. Als je maar 1x gelijk speelt en de rest allemaal wint dan sta je terecht bovenaan. Maar FC Trias ging niet met knikkende knieën richting de koploper, integendeel zelfs. Het technisch duo Yassin en Robert Johannis hadden een prima tactisch plan bedacht en daar had de koploper het moeilijk mee deze middag.

De eerste 15 minuten had FC Trias het lastig. Men was wat zoekende. In de 1e 15 minuten kreeg VVG ook haar 1e en enigste kans in de eerste helft. Simpel balverlies aan FC Trias kant werd bijna direct afgestraft maar Matthijs was winnaar en liet vandaag ook weer zien aan een prima seizoen bezig te zijn. Hierna kreeg FC Trias in het snotje welk spelletje deze ploeg tot koploper heeft gemaakt. FC Trias kwam steeds beter in haar spel en kreeg ook 2 kansen. De 1e was voor spits Nick. Zijn vlammende schot werd niet voldoende gekeerd door de keeper, die de bal los liet. In de rebound was Roman ter plekke maar zijn schot kwam tegen de lat terug het veld in. Hierna bleef FC Trias goed voetballen en gaf het achterin niets weg. Met 0-0 gingen beide ploegen rusten.

Na de rust ook een prima FC Trias. VVG kwam nu ook niet tot kansen. FC Trias kreeg de beste kans via Menno. Echter alleen voor de keeper prikte hij de bal net langs de verkeerde kant van de paal. Dieper in de 2e helft liet Roman zijn technische kwaliteiten zien. Op de achterlijn stuurde hij de verdediger het bos in en zijn afgemeten voorzet werd in 1 x op de pantoffel genomen door Rolf. Echter trof deze geen doel. VVG ging de laatste 15 minuten iets meer drukken en kreeg hierdoor 1 grote kans. De spits kwam alleen voor Mathijs maar wederom was de FC Trias keeper de winnaar. FC Trias behaalde een dik verdiend punt. Een team prestatie van formaat wat er vanmiddag werd getoond. Goed voetbal en een goede vechtlust . Kan de ploeg dit na de winterstop ook opbrengen dan kan men van elke ploeg in de 3eklasse C winnen. Een mooie uitdaging voor de ploeg als mede voor de technische staf.

FC Trias 1 wil wederom de vele mee gereisde supporters bedanken voor haar steun. Het is altijd geweldig om te zien dat er bijna meer supporters aanwezig zijn dan van de thuisploeg. De ploeg heeft nu even 2 weken vrijaf. Op dinsdag 7 januari zal er weer voor de 1e keer getraind worden waarna er op 12 januari thuis zal worden geoefend tegen Meddo. Als koning winter ons goed gezind is zullen wij de competitie weer thuis beginnen tegen VVO op zondag 26 januari.

Scroll naar boven