Verlies in Zieuwent

Trias 1 verloor vanmiddag in Zieuwent. De nr 2 op de ranglijst was uit eindelijk met 3-0 te sterk. Een nederlaag die verdiend te noemen is maar de uitslag viel te hoog uit. Daar waar het kon wilde Trias voetballen en op bepaalde momenten deed men dit ook naar behoren alleen over de gehele wedstrijd was het nog niet voldoende. Vooral in de 2e helft kwam Trias te weing tot kansen.

Trias had het in de 1e 20 min lastig. De thuisclub had nog wat goed te maken na de magere uitslagen van de laaste weken. In de 7e min had het al 1-0 moeten zijn maar de rechtsbuiten ronde dramatisch af. Rkzvc was meer in bal bezit maar echt in de problemen kwam Trias niet. Na 20 min kwam Trias beter in de wedstrijd en was men zeker gelijkwaardig aan de thuisclub. Onder aanvoering van de ijzersterke spelende Roald trok Trias het spel naar zich toe. Een men kreeg een paar kansjes. De mooiste aanval van Trias eindigde op de lat.

Na de rust een zelfde spelbeeld. Rkzcv iets meer in balbezit maar ook zij konden niet echt gevaarlijk worden. Daarom was het ook een domper dat Trias 1-0 achter kwam. De rechtbuiten zette de bal voor en de spits wist Danny te passeren. Een goal die een beetje uit de lucht kwam vallen. Trias moest nu meer risico nemen en het technische duo wisselde en ging achterin 1op 1 spelen. Toch kon Trias niet acht een vuist maken voorin en kwam maar tot weinig kansen. Dat de 2-0 en 3-0 vielen in de laatste minuten was meer voor de statistieken. Zo is het een grote nederlaag, maar de uitslag was zeker geflatteerd. Dit was ook de conclusie in de bestuurskamer en daar complimenteerde men Trias op het vertoonde spel op bepaalde momenten. Altijd wel mooi om te horen maar ook makkelijk om te zeggen naar een overwinning.

Trias 1 wil de 1e ronde voor de winterstop goed afronden. Zondag as is Pax uit Hengelo de tegenstander. Een wedstrijd waar alleen 3 punten tellen. Zeker ook om na de winterstop niet naar beneden  hoeven te kijken. Het 1e 11 tal hoopt dan ook weer op uw steun en roept Vakje23 op voor hun verbale steun.

Scroll naar boven