Verslag van Kaya en enkele mini`s

En nog meer leuke berichtjes over de Champions League van woensdag 17 oktober, ditmaal van Kaya – Gijs en Niels.

“Ik vind het leuk om te doen omdat de mini’s toch wel tegen je opkijken, van ben jij al zo oud en zit jij ook op voetbal. En dan is het natuurlijk ook nog leerzaam om de groep bij elkaar te houden en ze te laten afwisselden met bijvoorbeeld keepen en na de tijd als je hebben gespeeld en horen hoeveelste ze zijn geworden die blije hoofdjes daar word je dan gewoon blij van.”
Gr Kaya

 

Ik heb Gijs laten vertellen hoe zijn ervaring was, dit vertelde hij: “Ik vond het best wel spannend het was pas de tweede keer dat ik kwam voetballen. Wij moesten in kleedkamer nummer 13.

Toen ik de voetbalkleren aan had moesten wij naar het veld. Ik was Bayern Munchen. Wij moesten 4 wedstrijden voetballen tegen PSV, Barcelona, Juventus en Real Madrid. Wij kregen ook nog ranja. Ik heb ook nog gescoord tegen de gele dat was Juventus. Wij hebben niet gewonnen maar dat is helemaal niet erg, het was wel erg leuk”.

Gijs Rouwhorst

 

En dit is wat Niels ervan vond:  Woensdagmiddag 17 Oktober was Niels erg blij. Hij deed voor de tweede keer mee met de Champion League bij FC Trias. Hij zat in de groep Real Madrid. Hij genoot erg van het voetbalspel. Hij heeft ook een paar doelpunten gemaakt. Ze zijn tweede geworden en daar was hij erg tevreden mee.

Gr Niels.

Scroll naar boven