Veteranen kunnen het nog

Vandaag werd er afgetrapt tegen SSA Ratt Socii op het ’t Huitinkveld . Trias had wat goed te maken na het verlies van een week eerder.

Ondanks de hoge positie op de ranglijst van Ratti voerde Trias voetballend de boventoon, er werd goed gecombineerd. Dat leverde de nodige kansen op die vooralsnog niet verzilverd werden. Na 20 minuten vond een verdediger van Ratti het genoeg en kopte een voorzet pardoes in eigen doel. De veterenen verdient op voorsprong. Na 30 minuten een prachtige lob van Joost te Selle die de keeper ver voor z’n doel zag staan. Ratti kwam terug na een fout in de Trias verdediging. Ruststand 2-1.

Na de rust een gelijk beeld, Trias combineerde goed en kreeg kansjes.
Joost te Selle probeerde wederom met een lob de keeper te verschalken die maar net over het doel verdween. Na 25 minuten bracht Ratti een extra aanvaller in. Trias werd het laatste kwart van de wedstrijd teruggedrongen, al werd Ratti niet echt gevaarlijk. In de laatste minuten zorgde doelman Erwin ten Pas met uitstekende redding dat de 3 punten in Oost-Winterswijk bleven. Een prima 2-1 overwinning van de Veteranen op kampioenskandidaat Ratti.
Als bonus wordt er twee plekken op de ranglijst geklommen naar plek vier.

Scroll naar boven