Veterenanen zegevieren

Op deze donkere sombere koude zondagmorgen speelden de Veteranen op ‘t Huitinkveld de derby tegen SC Meddo.

De wedstrijd begon zoals het weer deze ochtend, het eerste half uur gebeurde er niets wat het vermelden waard is. Na 30 minuten een schotje van Jan ten Pas, eenvoudig op te rapen door de keeper, deze taste echter op ongelooflijke wijze mis zodat de bal de doellijn passeerde. Het spel hobbelde voort totdat de spitsen van Meddo hun snelheid en doeltreffendheid tot twee keer toe tonen zodat er gerust werd met een onverwachte 1-2 achterstand.

Na de rust een feller Trias. Dat resulteerde in een reeks van hoekschoppen. De derde hoekschop werd door een speler van Meddo tot doelpunt gepromoveerd.
De vijfde hoekschop werd afgeslagen en kwam voor de voeten van Joost te Selle, hij bedacht zich niet en schoot de bal in de onderhoek, Trias op een 3-2 voorsprong. Meddo stelde er weinig tegenover en toen de zevende hoekschop werd binnengetikt door Edwin Abbink was de wedstrijd gespeeld en de 4-2 overwinning een feit.

Drie belangrijke punten voor de Veteranen. In deze competitie wint letterlijk iedereen van iedereen zodat de verschillen bijzonder klein zijn.