Voorbeschouwing FC Trias – vv Ruurlo

Na de eerste 6 wedstrijden kunnen we heel voorzichtig een ‘tussenbalans’ opmaken. Qua resultaat mogen we best tevreden zijn. Natuurlijk hoop je als fervent supporter op meer, maar met 8 punten staan we momenteel in de middenmoot. Tegelijkertijd moeten we ook concluderen dat zowel de resultaten als het spel wisselvallig zijn.

Twee weken geleden werd hier op “t Huitinkveld” een goede wedstrijd gespeeld tegen een goede ploeg, nl. tegen Lochem. Het werd uiteindelijk een doelpuntloos gelijkspel, maar áls er een team had moeten winnen, dan was dat FC Trias. Dan hoop je dat dit goede spel wordt voortgezet in Duiven tegen DVV, dat het seizoen matig was begonnen en nog geen wedstrijd had gewonnen. Helaas. Na 90 minuten kon Trias met 0 punten, 4 tegendoelpunten en de nodige gele kaarten afdruipen richting Winterswijk.

Vanmiddag krijgen we hekkensluiter Ruurlo op bezoek. Weer een valkuil. Als we vandaag onze eerste thuisoverwinning willen realiseren, dan zal er vanaf het begin vol overgave gevoetbald moeten worden op de wijze zoals 2 weken geleden tegen Lochem. Ruurlo zal er ongetwijfeld alles aan doen om vanmiddag hun puntenaantal hier te verdubbelen (van 3 naar 6) en daarmee FC Trias op de ranglijst te naderen. Aan onze jongens de taak om dit te verhinderen en niet zelf richting de onderste regionen af te zakken. Onze pupillen Yorik en Gino hebben in ieder geval vertrouwen in een goede afloop voor FC Trias!

Vanaf deze plaats wensen we onze gasten uit Ruurlo én natuurlijk onze eigen supporters een fijne en bovenal sportieve zondagmiddag toe.

Yorik Maksuti en Gino Hendriks, beide uit onze JO10-1, zullen zondag de wedstrijdballen, geschonken door de Prijshamer, Slijterij-Wijnhandel Goossens en Peter te Dorsthorst tuinaanleg en onderhoud, het veld opdragen. Yorik en Gino stellen zich graag nu al aan jullie voor:

1 Naam: Yorik Maksuti, JO10-1
Leeftijd: 9 jaar
Broer/zus:
Adres: Ligusterlaan
School en groep: St. Jozef in gr. 6
Lievelingseten: Pannenkoek
Hobby’s: 1.voetballen 2.lezen 3.gamen
Wat wil je later worden: Ondernemer
Dé club van Nederland: Ajax
Dé voetballer van Ned.: Van Dijk
Dé wereldvoetballer: Messi
Uitslag FC TRIAS-RUURLO: 3 – 1

2 Naam: Gino Hendriks ook uit JO10-1
Leeftijd: Ben 8 jaar en word 17 november 9!
Broer/zus: Zus van 11 bij JO12-5 en zusje van 6
Adres: Populierenstraat
School en groep: De Bataaf, groep 6
Lievelingseten: Pizza en pasta
Hobby’s: 1.voetballen 2.buiten spelen 3.gamen
Later word ik: Politieagent
Dé club van Nederland: Feyenoord
Dé voetballer van Ned.: Berghuis
Dé wereldvoetballer: Messi
Uitslag FC TRIAS-RUURLO: 3 – 0

Scroll naar boven