Voorlopige indeling jeugdteams FC Trias seizoen 2018-2019

Elk jaar weer een spannend moment: de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Er is veel tijd geïnvesteerd door de Jeugd Technische Commissie en de Jeugdcommissie om de teams zorgvuldig in te delen.  De Jeugd Technische Commissie en de Jeugdcommissie hebben de spelers beoordeeld. Op basis daarvan is zo zorgvuldig mogelijk een afweging gemaakt voor wat betreft de teamindeling.

Het seizoen 2018-2019 starten wij met de volgende teams:

Junioren

Pupillen

JO8 3 teams

Een totaal van maar liefst 41 jeugdteams. Klik op bovenstaande teams om de indeling per categorie te bekijken.

Wij hebben het huidige selectieteam van MO17-1 doorgeselecteerd naar de hoogste teamindeling van de vrouwen van FC Trias. De gehele dames-selectie (dus inclusief de huidige MO17-1) wordt binnenkort uitgenodigd op de club (of is inmiddels al gebeurd).

Zoals gemeld is de teamindeling VOORLOPIG. Dit betekent dat er de komende periode nog een enkele verschuiving kan plaatsvinden.
* Eventuele vragen aangaande de “JO” teamindeling verzoeken wij uitsluitend per email te richten aan: fctriasjtc@gmail.com.
* Eventuele vragen aangaande de “MO” teamindeling verzoeken wij uitsluitend per email te richten aan: fctrias.dames@gmail.com.Alle vragen zullen met zorg door de betreffende afdeling worden behandeld. Vragen die op andere wijze worden gesteld, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.
Met sportieve groet,
Jeugd Technische Commissie FC Trias
Jeugdcommissie FC Trias
Scroll naar boven