Wedstrijdverslagen zaalvoetbaltoernooi

Zaterdag 21 december 2019.

Team JO13-3G

Onze laatste voetbal activiteit van dit jaar, het zaalvoetbaltoernooi in de sporthal spoorzone in Winterswijk. Georganiseerd door de Winterswijkse voetbalfederatie. Voor deze gelegenheid hadden we het team opgedeeld in twee teams van 7 spelers om 5 tegen 5 te kunnen spelen, 4 spelers + keeper.
Team JO13-3G B
Vanwege het uitvallen van twee teams werd besloten er een kleine dubbele competitie van te maken. Complimenten aan de organisatie die dit in een paar minuten voor elkaar hadden zodat we snel konden beginnen!
Na een aantal spannende potjes die lang gelijk opgingen maar uiteindelijk net resulteerden in een verlies was de laatste wedstrijd cruciaal om er nog wat van te maken. Ook deze ging lang gelijk op, mede door een aantal heerlijke reddingen van de keeper voor vandaag Timo! Toen uiteindelijk de score door ons werd geopend begon het makkelijker te lopen en konden nog een knap uitgespeelde kans verzilveren. Eindstand 2:0! Aangezien het eerste potje 0:1 verloren ging, was dit resultaat voldoende voor een verdiende tweede plaats.
Team JO13-3G A
Tijdens de eerste wedstrijd bleek opnieuw dat de teams niet veel voor elkaar onderdoen, wat weer een mooie wedstrijden opleverde die vanwege het uitvallen van 1 team ook waren verlengt tot een kwartier i.p.v. 10 minuten.
Eerst werd werd er wel erg mooi voetbal gespeeld met veel passes wat telkens weer balverlies opleverde voordat het echt gevaarlijk werd, maar na een aantal aansporingen van de coach om eerder op doel te schieten beter met zijn allen te verdedigen trok het team uiteindelijk aan het langste eind. 1:0! De tweede partij werd voorgezet zoals de eerste was geëindigd waardoor ze weer wat effectiever werden en het eindigde in een 2:0 overwinning. Nu werd het spannend, zouden we in de finale komen? De derde partij bleek moeilijker, wat ook nog eens resulteerde in een achterstand. Maar zoals wel vaker dit seizoen lieten ze zich daardoor niet van de wijs brengen waardoor de gelijkmaker een paar minuten later al volgde. Dit na een snelle uitbraak met een mooie 1 2 die 1 op 1 eindige voor de keeper waarbij Jens het hoofd koel hield en de bal keurig in de hoek plaatste. Eindstand 1-1, Finale!!!!
De finale was weer een spannende pot, maar achterin werd er goed opgelet en mede door een aantal goede reddingen van onze gelegenheidskeeper Tibbe hielden we de 0 en op bord en halverwege de wedstrijd werd er na het veroveren van de bal na een snelle uitbraak door ons gescoord. Dit leek de weerstand van de tegenstander te breken waardoor er een paar minuten later de geruststellende 2:0 werd gemaakt wat ook de eindstand van de finale was. 1e Prijs!
Scroll naar boven