Weer grote overwinning FC Trias 1

Uw verslaggever schreef aan het einde van zijn vorig verslag, uit bij Rheden, dat als FC Trias haar niveau nog wat op wist te krikken, zouden de 3 punten op het vertrouwde Huitinkveld blijven. En de 3 punten bleven thuis. Met groot gemak won men met 9-0 van FC Montferland. Nu kun je zeggen dat de bezoekers geen beste wedstrijd speelden, maar ik schrijf liever dat FC Trias 1 een prima wedstrijd speelde. Als je in de Gelderlander leest dat AZSV met rust al 4-0 voorstaat maar niet in staat was om deze na rust verder uit te bouwen, daar slaagde ons vlaggenschip met vlag en wimpel in. Na een ruststand van 3-0 kon FC Trias het op brengen om gas te blijven geven en behaalde zodoende een grote overwinning.

Ik zal u alle aanvallen en doelpuntenmakers onthouden. Dat zal niet lekker lezen en dan wordt het een beetje saai. RTV Slingeland heeft de beelden en laat in haar samenvatting goed zien dat FC Trias prima speelde. Verdedigd staat het prima. Mathijs kreeg vanmiddag niet veel te doen. Op het middenveld heerste vanmiddag Rolf om daar Nick, Roman en later Jorrit niet tekort mee te doen. En de verdediging van de bezoekers wist zich geen raad met de aanvallers van FC Trias die er lustig op los scoorden. Dat we vanmiddag ook een prima bank hadden bewijst wel dat we op moment van wisselen op geen enkel moment minder werden.

Zondag a.s. gaat FC Trias richting Ruurlo. Aanvang 14.00 uur. Als koploper in 3B kan het zich niets veroorloven en zal men met dezelfde energie, mentaliteit en gogme Ruurlo moeten bestrijden als thuis tegen Montferland.

Ook RTV Slingeland legde de doelpunten op de volgende manier vast:

 

Scroll naar boven