Weer verlies Trias 1

Trias zit in een lastige fase. Vandaag kwam DVC op bezoek. Waar Trias de laatste wedstrijden niet wist te winnen stond DVC in de 3e periode bovenaan. In de 1e wedstrijd was Trias nog zwaar benadeeld door een penalty die er geen was, en werd er verloren. Misschien toen niet terecht, vandaag wel.
Waar Trias niet haar niveau haalde speelde DVC een prima pot. Echter daar leek het niet op in de 1e 25 min. DVC was duidelijk de betere voetballende ploeg echter, schiep het geen enkele kans. Trias daar en tegen kon er 3 kansen tegen over zetten. In de 3e min was er al direct een mooie kans. Een prima voorzet vanaf rechts kwam bij Nick terecht. Echter hij kwam een teenlengte tekort om de 1-0 op het scorebord te zetten. Nog geen 30 sec later was het Vanja die zijn beste actie van deze middag liet zien. Hij vuurde vanaf 20 meter op de goal waar de keeper de nodige moeite mee had. In de 18e min was het Nick die de bal op de lat liet belanden.
In de 27e min liet Daan zijn klasse nog weer eens zien. Vanaf rechts kwam hij met zijn favoriete linkerbeen naar binnen en zijn schot ging bij de verre paal net naast. Achteraf was dit Trias haar laatste grote wapen feit. Gezien de kansen was het dan ook verrassend dat de uitploeg op een 0-1 voorsprong kwam. De spits liet wel zien hoe het moest in de 44e min, net voor rust.
Een enorme domper voor de thuisclub die toch al in de hoek zit waar de klappen vallen. Ook achteraf een klap waar men niet meer bovenop kwam. DVC bleef prima voetballen. Veel beweging in het elftal waar Trias zeer veel moeite mee had. Toch kwam Trias verrassend op 1-1. Uit een cornerbal kwam de bal bij een verdediger op de arm. Een terechte penalty werd prima benut door Cornelis. Maar nog geen minuut later was het al weer raak aan DCV kant. Slecht doordekken in de verdediging werd in buitenspel positie doeltreffend afgewerkt. Dat de eerlijkste grensrechter van de achterhoek vlagde, werd weggewuifd door de scheidsrechter 1-2.

Daarna was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Trias kon geen potten meer breken en had geluk dat DVC de thuis ploeg in leven liet. Een aantal grote kansen werden gemist anders was Trias met een grotere thuis nederlaag achter gelaten. In de slot minuten kwam toch de 1-3.

Trias 1 zit in een lastige fase. Na 6 wedstrijden op rij gewonnen te hebben worden er nu 4 op rij verloren. Helaas heeft de gesponseerde bal van De Prijshamer ons vandaag geen voordeel gegeven.

Volgende week is een vrij weekend. Daarna zullen de punten gepakt moeten worden in Hengelo tegen Pax.

RTV Slingeland  was weer aanwezig om een mooie reportage te maken:

Scroll naar boven