Weer winst FC TRIAS 1


Vandaag tegen Witkampers 1. De 1e wedstrijd ging verloren in een levendige wedstrijd met veel goals en fouten van beide kanten.Vandaag een terechte overwinning voor Trias 1.

De 1e kans was wel voor de gasten. In minuut 2 was het de robuuste, maar beperkte nr 4 die, na een corner, vrij in kon koppen, maar hij faalde. Daarna was er maar één ploeg die de 3 punten verdiende. Trias kwam al snel op voorsprong. Uit een afgeslagen corner van Vanja kwam de bal voor de voeten Roald. Met een bekeken schuiver zette hij de 1-0 op het scorebord. Vanaf dit had men de voorsprong moeten vergroten, maar de mooiste kansen bleven onbenut. Trias had de rust met 5-0 moeten op zoeken maar het bleef maar bij 1-0. Dus volgens de technische staf was de wedstrijd nog niet gespeeld.

Echter de 2e helft was ook voor de thuisclub. Met de grote uitblinkers, Vanja en Roald, kreeg Witkampers geen enkele kans. Ook in de 2e helft was Trias de duidelijke bovenliggende partij. Maar kansen benutten was vandaag een probleem. Toch besliste Cornelis in de 60e min de partij. Alleen afgaande op de keeper werd hij “gepakt” door de rechtsback. De prima leidende scheidsrechter kon niets anders doen dan de rode kaart trekken. Daardoor kwam Trias met 11 tegen 10 te spelen. En dat kan deze ploeg uitstekend. Vanaf dat moment was de wedstrijd gespeeld. En het duurde ook niet lang of de verdiende 2-0 werd genoteerd. Cornelis beloonde een individuele actie met een goal, 2-0. Hierna was het Trias dat de voorsprong gemakkelijk verder had kunnen uitbreiden. Maar omdat men teveel voor eigen succes ging duurde het tot de laatste 15 min voordat de wedstrijd definitief beslist werd. Dat uitblinker Roald zijn 2e wist aan te tekenen, 3-0, was zijn eigen verdienste. Samen met Vanja wist hij nogmaals de defensie van Witkampers te verschalken.

Hiermee werden 3 punten toegevoegd aan het totaal en hoeft Trias op dit moment iets minder naar beneden te kijken.

De balsponsor was vandaag Autoservice Veldboom, waarvoor dank!!

14 februari speelt men opnieuw een belangrijke wedstrijd tegen Westervoort. Aftrap van deze wedstrijd is om 14.30 uur

Scroll naar boven