Zo wil je kampioen worden JO17-5!

6 mei 2017 gaat de boeken in als een heel gedenkwaardige dag voor de spelers en begeleiding van de JO17-5. Niet alleen omdat ze kampioen werden maar zeker door de manier waarop: namelijk door met 3-2 te winnen van je naaste concurrent, Rigtersbleek JO17-5.

En hoe! Het werd een wedstrijd zoals een beslissende kampioenwedstrijd moet zijn met “alles er op en er aan”. De jongens kwamen al bij de eerste de beste aanval op 1-0. Terwijl aan de andere kant Rigterbleek de ene na de andere kans verprutste stond nog voor de rust de 2-0 op het scoreboard.

Na de verplichte pauze kwamen de Enschedeërs op 2-1 waardoor de spanning weer toenam maar gelukkig ging de fanatieke aanhang op de tribune als 12 (en 13de) man nog meer achter het team staan. In de rebound werd een gemiste strafschop toch benut (3-1) maar toch was het nog lang billen knijpen zeker toen Rigtersbleek ook nog de 3-2 maakte.

Na het laatste fluitsignaal was de ontlading daarom zowel op als langs het veld uitbundig en werden de mannen van Wim te Brummelstroete en Rene ten Damme door het jeugdbestuur in het zonnetje gezet! Gefeliciteerd!

Klik hier voor meer foto’s

Scroll naar boven