Zonovergoten jeugdkamp

Jeugdkamp? Ah, ter afsluiting van het voetbalseizoen. Samen met je team-maten allerlei activiteiten, verschillende spelletjes doen en natuurlijk veel voetballen. Samen eten, late avondwandeling of spooktocht, uiteindelijk toch in de slaapzak in de tent, de leiding wakker houden, weinig slapen en aan het einde van het kamp moe maar voldaan thuiskomen. Zo kan iedereen zich wel een jeugdkamp herinneren.

Net als in 2004 op Zwanenberg stonden er in het weekend van 22/23/24 juni tenten op ‘t Huitinkveld. Meer dan 140 kinderen, van de mini’s tot/met de O13 hadden zich opgegeven voor de seizoensafsluiter: het jeugdkamp. Het weer was geweldig en door veel te drinken maar zeker door de extra water slangen en de diverse waterspelletjes werd het voor de deelnemers niet te warm en vermaakte iedereen zich opperbest.

De activiteitencommissie had weer gezorgd voor een geweldig programma: Een voetbalclinic, zeskamp, lasergamen en een kindercircus is maar een kleine greep uit het overvolle programma. Grote dank gaat uit naar iedereen die heeft geholpen om van het kamp weer een geweldig succes te maken.

Meer foto’s vindt je in het fotoalbum

Scroll naar boven