1-1: een terechte uitslag

Zondagmiddag 5 november moesten de mannen van trainer Jos Heutinck aantreden tegen de oude ploeg van de trainer: s.v. Grol. Ook voor FC Trias een weerzien met een oude bekende: trainer Sander Hoopman.

Als na 2 minuten werd Joost Piek flink onderuitgehaald en moest naar de kant, gelukkig tijdelijk, na een korte blessurebehandeling kon hij de wedstrijd, zeer verdienstelijk, vervolgen. De eerste helft werd flink gestreden tussen s.v. Grol en FC Trias en ging het spel in hoog tempo heen en weer. Door de vele lange ballen wisten beide ploegen geen grote kansen te creëren. In de 32ste minuut benutte s.v. Grol de kans om de 1-0 te scoren niet. De 39ste minuut volgde nog een grote kans voor Lars Dijkstra. Helaas schoot hij voorlangs.
Op slag van rust zat het FC Trias mee, door een eigen doelpunt van Luc Berentsen (s.v. Grol) kon er met een 0-1 voorsprong gerust gaan worden.

De tweede helft verschilde niet veel van de eerste helft. Beide ploegen streden om iedere meter, maar konden ook de tweede helft geen grote kansen creëren. Een vrije bal hoog over, een paar schoten voorlangs en voor beide ploegen een aantal cornerballen. Door een slecht verwerkte cornerbal kwam s.v. Grol in de 60ste minuut op gelijke hoogte door Mart Willemsen.

Al met al een geheel terechte uitslag.

Aanstaande dinsdag speelt FC Trias voor de Achterhoek Cup tegen DVC, aanvang 20.00 uur op ‘t Huitinkveld. De volgende competitiewedstrijd is op zondag 19 november, thuis tegen VIOD.

[peg-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/101662836327534504863/albumid/6484988621608513505?alt=rss&kind=photo” ]
Scroll naar boven