12 januari 2020 organiseert het jubilerende FTC Kotten de Hans Gemmink Assurantiën ATB tocht

Op zondag 12 januari 2020 organiseert FTC Kotten de Hans Gemmink Assurantiën ATB tocht. Er kan tussen 9 en 10 worden gestart van ‘t Huitinkveld waarbij men over de volledig uitgepijlde routes van 35 of 50 kilometer kan genieten van het fraaie buitengebied van Winterswijk. Na afloop van de tocht staat er voor iedere deelnemer lekkere warme erwtensoep klaar.

De ATB tocht is voor FTC Kotten de aftrap van haar jubileum jaar omdat het op 18 april a.s 25 jaar geleden was dat de fietsclub het levenslicht zag. Regelmatig werd er door een groep enthousiastelingen gefietst en verzekeringstechnisch was het makkelijker om een vereniging te beginnen en daarmee was de FTC is een feit: Een gezellige vereniging waarbij de leden wekelijks, afhankelijk van de periode, op de racefiets dan wel op de mountainbike op pad gaan.

De ATB-tocht is een onderdeel van het jubileumjaar met o.a. in februari een avond over fietstechniek, een feestavond op 18 april bij “thuisbasis” de Lindeboom maar ook een gezamenlijk bezoek naar de start van de Vuelta in Utrecht. Het zilveren jubileum wordt in december afgesloten.

Klik hier voor meer informatie over de Mountainbike tocht.

Scroll naar boven