14 februari De Graafschap Techniekdag bij FC Trias

De Graafschap wordt al jaren geroemd om hun stabiele, warme en professionele jeugdopleidingen en heeft als een van de weinige BVO’s in Nederland oog voor de jongste jeugdspelers. Zij behoren dan ook niet voor niets tot de top van het opleiden van jeugdspelers.

Op 14 februari a.s. komt DE GRAAFSCHAP TECHNIEKDAG van 10.30 uur tot 13.30 uur naar FC Trias. Inloop vanaf 10.00 uur.

Een heerlijk ijkmoment voor jonge voetballers/voetbalsters in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar die plezier en voetbaltechniek willen combineren. Ook keepers zijn van harte welkom!

En voor sommige spelers/speelsters is er een kans om een stageplek bij De Graafschap te verdienen.

Aanmelden kan HIER. (Lunch graag zelf meenemen.)

Dit is dus je kans om voetballen nog leuker te gaan vinden en je ‘in de kijker te spelen’. Als je voetballen gewoon leuk vindt óf je hebt grotere ambities, doe dan mee met deze voetbal techniekdagen en laat je favoriete beweging zien en leer de nieuwste techniek aan!

Wij kijken op deze dag niet alleen naar je balvaardigheid, maar ook naar je beleving en plezier in wat je doet. Dit zijn voor ons criteria om jou sowieso te belonen. Kortom, het wordt hartstikke leuk.

Aan het einde van deze voetbaldag nodigen wij ook nog eens meerdere spelers(ters) uit die in mei/juni 2024 een grote finale mogen gaan spelen bij De Graafschap in Doetinchem. Daar kijken De Graafschap-trainers of jij een stage mag gaan volgen bij de De Graafschap jeugdopleidingen.

Ook wordt er op deze finaledag een selectie gemaakt van twee fantastische voetbalteams die op 15 en 16 juni 2024 ons gaan vertegenwoordigen op een internationaal voetbaltoernooi.

Scroll naar boven