[Update] Programma 2de editie Platform voor vaste lasten Cup U17

Op zaterdag 19 augustus a.s. vindt de tweede editie plaats van de ‘FC Trias Platform voor vaste lasten Cup U17’ plaats. Om 9.45 uur zal het eerste fluitsignaal klinken op ‘t Huitinkveld. Ook dit jaar heeft de organisatie een aantal teams, naast FC Trias, weten vast te leggen. Naast Right to Dream, winnaar van vorig jaar, hebben ook De Graafschap, DWS en Roda ’46 (beiden 2de divisie) hun deelname toegezegd. Het internationale karakter van het toernooi komt niet alleen uit Ghana. BV04 Dusseldorf en 1. FC Bocholt uit Duitsland zullen dit toernooi als testcase gebruiken voor het nieuwe seizoen. De finaleronde zal rond 14.30uur plaatsvinden, gevolgd door de prijsuitreiking om 16.00uur.

Sponsoren

De ‘Platform voor vaste lasten Cup U17’ wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor van dit toernooi Platform voor vaste lasten en subsponsor FlipMedia.

Over Platform voor vaste lasten

Het Platform voor Vaste Lasten helpt graag bij het realiseren van besparingen op de steeds verder stijgende vaste lasten. Er wordt kosteloos en geheel vrijblijvend een vergelijking gemaakt t.o.v. de huidige situatie zodat je meteen kan zien wat je (jaarlijks) kan besparen. Doordat het Platform het verbruik van zowel zakelijke als particuliere klanten bundelt kunnen ze een scherp tarief aanbieden. Neem gerust contact op! Meer info vind je op: www.platformvoorvastelasten.nl.

Over FlipMedia

FlipMedia is gespecialiseerd in het realiseren van professionele websites en webshops. Heeft uw website een opfrisbeurt nodig? Met creativiteit en het toepassen van de laatste trends op het gebied van webdesign helpen we u graag. Neem gerust contact op, voor meer informatie zie www.flipmedia.nl

Scroll naar boven