[Update] Help!!!!! Begeleiding gezocht voor jeugdteams!

[Update]

Beste ouders, verzorgers, opa’s en oma’s en alle andere Triassers & potentiële vrijwilligers,

Hieronder een update van de teams waarvoor we nog trainers zoeken:

Voor de meidenafdeling zijn we nog op zoek naar een trainer voor de:

MO17-2     MO15-2     MO13-1

Bij de jongensafdeling zijn we nog op zoek naar een trainer voor de:

JO17-5    JO17-6     JO15-4     JO11-3     JO11-9     JO9-7

Het kan niet zo zijn dat we met zijn allen deze teams in de kou laten staan door ze geen training aan te kunnen bieden?!

We willen daarom nogmaals een beroep op jullie doen om te kijken of er een aantal mensen bereid is een aantal uren in de week, desnoods per toerbeurt, de jongens en meisjes te trainen. Spreek bijvoorbeeld samen een schema af.

Bij de andere jeugdteams is het ook mogelijk. Willen we het bestaansrecht van ons jeugdvoetbal levendig houden zullen we het SAMEN moeten doen.

We zien jullie toezegging graag tegemoet!

Jeugdbestuur FC Trias

————–

Het seizoen 2017-2018 staat alweer voor een groot deel in de spreekwoordelijke steigers. Helaas is het tot op dit moment nog niet gelukt om voor alle jeugdteams passende begeleiding te krijgen. Uw hulp is hierbij van harte welkom en zelfs broodnodig!

Zoals elk seizoen is het een hele klus om voor elk jeugdteam de juiste begeleiding te vinden/ krijgen. Trainers en leiders die de jeugd willen opleiden en bovenal plezier laten beleven aan het mooie voetbalspel.

De jeugdafdeling van FC Trias bestaat uit circa 500 spelende jeugdleden, die samen maar liefst 44 teams vormen. Dit geheel wordt wekelijks begeleid door een enthousiaste groep van circa 130 vrijwilligers (ouders, opa’s en oma’s,enthousiastelingen) maar helaas is dit enorme aantal nog niet voldoende om alle jeugdteams van FC Trias van een trainer en/of leider te voorzien. Helpt u onze jeugd om weer een sportief seizoen te beleven? Dit kan ook bijvoorbeeld doordat een aantal ouders per team een poule vormen en bij toerbeurt trainen. Een mooi voorbeeld is de JO17-3 van het seizoen 2016/2017, die deze werkwijze al vanaf bij wijze van spreken de F pupillen hanteren.

Voor de meidenafdeling zijn we nog op zoek naar een trainer voor de:

MO17-2     MO15-2     MO13-1

Bij de jongensafdeling zijn we nog op zoek naar een trainer voor de:

JO17-5    JO17-6     JO15-4     JO11-3     JO11-9     JO9-7

Wat hebben wij jou te bieden?

FC Trias doet haar uiterste best om de begeleiders van onze jeugdteams optimaal te helpen. Zo zijn er per leeftijdsgroep meerdere coördinatoren beschikbaar die de trainer/leider bijstaan met raad en daad. Daarnaast is er oefenstof beschikbaar via de VTON-trainingsapp zodat de trainer met weinig voorbereiding een leuke en leerzame training kan geven aan het jeugdteam dat hij of zij begeleidt. Ook zijn er voldoende hulpmaterialen beschikbaar en krijgen trainers/leiders de benodigde clubkleding. Niet in de laatste plaats bieden wij uiteraard een groep enthousiaste jeugdleden die graag van jouw hulp gebruik maken.

Belangstelling om komend seizoen één van bovenstaande jeugdteams van FC Trias te trainen/coachen? Stuur dan even een kort berichtje aan fctrias-jtc@outlook.com.

Wij nemen vervolgens snel contact met je op om samen te bespreken bij welk team jij het best past. Uiteraard zijn wij bereid om samen met jou te kijken of wij trainingsdagen en -tijden van teams kunnen aanpassen zodat het jou beter past. In goed overleg is veel mogelijk.

 

Begeleiding door jeugdspeler(s) en maatschappelijke stage

Wil je als jeugdspeler van FC Trias helpen met trainingen maar heb je je hiervoor nog niet aangemeld, doe dit dan zo spoedig mogelijk via fctrias-jtc@outlook.com.  We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je bij FC Trias je maatschappelijke stage gaan doen dan kun je ook dat laten weten via fctrias-jtc@outlook.com.

Let op: Voor maatschappelijke stage (minimale leeftijd 14 jaar) geldt dat je mail naar FC Trias alleen een kennisgeving is. Verder loopt alles rondom de maatschappelijke stage via de site van MasXpress (inschrijven op een FC Trias vacature, contract, urenbriefje etc.) De middelbare scholen zullen waarschijnlijk in september aandacht aan het onderwerp gaan besteden, maar je kunt al wel eerder aan je stage beginnen. Mocht je voor die tijd al wat willen weten, informeer dan op school naar je contactpersoon hierover.

Ranja schenken op de zaterdagen.

Verder zijn we nog op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen met het ranja verzorgen/schenken op de zaterdagen.
De werkzaamheden zijn het ranja verzorgen voor onze jeugdteams en hun tegenstanders en de begeleiders en scheidsrechters te voorzien van een kop koffie/thee. Tijden, zaterdagen/uren kunnen in overleg worden ingevuld. We doen dan bij toerbeurt een beroep op je. Aanmelden kan via jeugdcommissie@fctrias.nl.

Zonder vrijwilligers kan de bal niet rollen, dus meld je aan!

Scroll naar boven