FC Trias 10 boekt weer 3 punten erbij

Wat het weer betreft begon de zondag op deze 20e Maart weer goed. Het tiende had een thuiswedstrijd  te spelen tegen Ratti 3. Deze ploeg is op dit moment nog lantaarndrager, wat dus zou betekenen  dat, gezien de plek waar Trias 10 staat op de ranglijst, het een makkie zou worden.

Trias 10 Ratti3-3

Onder het toeziend oog van onze nestor van Trias 10, Jan ten Pas, die vrijdag 65 was geworden kon er worden begonnen aan de wedstrijd. Trias begon onrustig en kon vanaf het begin maar moeilijk tot goed spel komen. Kansen kwamen er wel, maar echt overtuigend was het allemaal nog niet. De bank was goed bezet deze zondag, zelfs had nog een speler een paar flitsende schoenen aangeschaft.

Trias 10 Ratti3-2  foto trias10 ratti3

Deze speler moest desondanks op de bank beginnen.

Trias bleef in het eerste half uur kansjes krijgen, maar het verliep allemaal niet echt soepel. Ook ontsnapte het nog een keer doordat Ratti de paal raakte.

Na 36 minuten dan toch eindelijk een voorsprong, Geert Houwers plaatst een corner op het hoofd van Gert Hoytink, die er patent op heeft om bij de eerste paal in te koppen. Zo ook deze keer, 1-0 dus.

Vervolgens gaat het snel, Joost te Selle reageert scherp op gepruts van de verdediging van Ratti, en zet Roy Beskers vrij voor de goal. Na al enkele van deze kansen gehad te hebben is het deze keer wel raak, 2-0. Pal voor de rust is het Frank ten Hagen die een voorzet van links geod oppakt, en binnen schiet, 3-0. Trias zoekt nu met een gerust hart de kleedkamer op voor de rust.

Na de rust is het binnen 5 minuten al 4-0. Joost te Selle schiet een afgeslagen corner vanaf hoek zestien fraai over de keeper.

De man met de flitsende schoenen word nu ook ingebracht . Henk Beskers moet het veld ruimen. Ook Harrie Piepers komt binnen de lijnen voor Joost te Selle.

Ratti weet middels een kopbal het net ook te vinden waardoor het 4-1 word. Trias krijgt nu de zaken beter onder controle, en als Henny ten Damme er op links iedereen uitsprint en vervolgens fraai de 5-1 onder in de hoek inschiet is de wedstrijd enigszins gespeeld. Laatste man Willy Wiggers word er uitgehaald en Rudie Beyers komt er in. Vanaf nu gaat het gemakkelijker en word door Roy Beskers en Frank ten Hagen de stand op 7-1 gebracht.

De laatste 10 minuten word Henny ten Damme er uitgehaald en komt Coach Johan Ros ook nog meedoen. Ratti brengt de score op 7-2 middels een wippertje over Frank te Winkel heen. Wederom Roy Beskers  en Willy Stemerdink brengen de score op 9-2. Het slot accoord is voor Ratti zodat de eindstand bepaalt word op 9-3. Al met al toch nog een gemakkelijke zege op de hekkensluiter.

Scroll naar boven