Ondanks warmte een fantastische GFL CUP

Na de succesvolle Rabo Kids Cup, Dames- en meisjestoernooi, Plus Super Cup en het HSF-toernooi sloten wij het voetbalseizoen af met een geweldig evenement: De GFL Euregio CUP. Het internationale toernooi vond plaats op zaterdag 29 en zondag 30 juni waarbij ondanks de subtropische omstandigheden geweldig werd gevoetbald.

 

Het werd samen met GFL Soccer Enterprises georganiseerd met o.a. jeugdteams van Duitse Bundesliga clubs. GFL is de kartrekker achter Amerikaanse voetbalkampen die een aantal jeugdigen had uitgenodigd voor een 12-daagse voetbalreis door Europa. Naast het toernooi op ons ’t Huitinkveld hadden de GFL soccer teams ook al gespeeld in Berlijn en Rome.

 

Op de zaterdag gingen de grootste bekers naar Hombrucher SV (nabij Dortmund) bij de Onder-13 terwijl onze eigen Onder-15 won van de profi’s van Rot-Weiss Essen U14. Zondag won Fortuna Düsseldorf overtuigend bij de Onder-16 en zegevierden de Amerikanen bij de Onder-17. Grote complimenten waren er van de GFL-organisatie voor de vele vrijwilligers die hadden geholpen om van het toernooi een fantatische happening te maken.

Klik op onderstaande foto/link om nog meer foto’s te bekijken: