OVM en KHK prijken ook komende 5 jaar op shirts jeugdteams FC Trias

OVM Onderlinge Verzekeringen en KHK Winterswijk zijn inmiddels vertrouwde namen op de shirts van alle jeugdteams van FC Trias. De sponsorcommissie van FC Trias is erin geslaagd dit beeld voor de komende 5 jaar te continueren. Beide bedrijven hebben in juli j.l. hun handtekening gezet onder vernieuwde overeenkomsten.

 

 

‘De jeugd heeft de toekomst, daarom vinden wij het erg belangrijk om onze naam te verbinden aan de gehele jeugdafdeling en niet aan 1 team of leeftijdscategorie. Ook sluit de regionale uitstraling van FC Trias goed aan bij de doelstellingen van onze organisatie’, zegt Noud Smit namens OVM. ‘Als KHK sluiten wij ons daar voor de volle 100% bij aan’, aldus Johnny Klanderman. KHK zal de komende 5 jaar ook het bedrukken van alle tenues van de vereniging blijven verzorgen. ‘De weg die FC Trias in is geslagen om de jeugdafdeling naar een hoger niveau te brengen geeft aan dat de jeugd een belangrijke plek inneemt binnen de vereniging. Op deze manier kunnen ook wij daar ons steentje aan bijdragen’, aldus de beide heren.

Ook de sponsorcommissie is erg in haar nopjes met de toezeggingen van beide partijen. Frank Kremer, voorzitter sponsorcommissie, hierover: ‘Op het moment dat wij een sponsor opnieuw vijf jaar kunnen binden aan de vereniging is dat altijd erg fijn en ervaren wij dat als een positief signaal voor de hele vereniging.’ Naast het verlengen van de overeenkomsten met OVM en KHK heeft de sponsorcommissie nog meer goed nieuws. ‘De overeenkomsten met veel van onze andere shirtsponsoren liepen ook af. We kunnen nu al melden dat we met een aantal bestaande sponsoren een verlenging overeengekomen zijn en ook een nieuwe shirtsponsor hebben kunnen aantrekken.’, sluit Frank namens de commissie af.

Scroll naar boven