2e beker winst FC Trias 1

FC Trias speelde in Haarlo zondag 6 september haar 2e beker wedstrijd. Nadat het vorige week makkelijk won van Dinxperlo werd het vandaag weer een makkelijke overwinning. Het technisch duo had weer een andere opstelling in elkaar gezet dan vorige week om nog maar weer eens een aantal spelers aan het werk te zien. En als er spelers vooraf vragen “waar ligt Haarlo eigenlijk” dan weet je eigenlijk al hoe lastig zo’n wedstrijd gaat worden. Als je met 0-1 wint dan heb het het niet goed gedaan en als je met 1-5 wint zegt men allemaal dat dit een logische uitslag is.

Over de wedstrijd valt weinig te melden. Haarlo wilde er geen moment een wedstrijd van maken. Men speelde veelal met 10 mensen achter de bal. Daarbij hanteerde FC Trias de 1e veertig minuten een veel te laag bal tempo. De 1e kans van FC Trias werd dan ook pas genoteerd in de 33e minuut. Roman, die samen met Gio een voldoende haalde, knalde de bal op de lat. Vlak voor rust scoorde FC Trias en een tijdsbestek van 4 minuten 3 goals . De 1e was van Cornelis die het meest attent reageerde voor de goal. De 0-2 en 0-3 waren veld doelpunten zoals het het graag ziet. Waarom men niet eerder de 1-2 zocht was vanaf de kant een raadsel, want daarmee was deze verdediging van wel te passeren.

Na de rust eenzelfde spelbeeld. Wederom een te laag tempo en vaak ook net te slordig in de passing. Dat Haarlo scoorde was te wijten aan slecht uitverdedigen van een niet nader te noemen speler van FC Trias. Maar met zijn pass op maat bediende hij de spits die niet faalde voor Jorrick. Met zijn 2e goal van de middag was het Roman die de eindstand bepaalde op 1-5.

Volgende week de laatste beker wedstrijd (uit tegen GSV ’63, aanvang om 14:00 uur op sportpark De Brouwer, Dennendijk 11 in Geesteren) voor FC Trias 1 en daarna begint de competitie op 20 september thuis tegen Pax.

Nieuwe supporterservice: Mogelijk bent u, als trouwe FC Trias aanhanger, niet altijd in de gelegenheid om een (uit-)wedstrijd bij te wonen. Bijvoorbeeld ook als een tegenstander besluit om geen bezoekende toeschouwers toe te laten op hun accomodatie, het is namelijk aan de thuisvereniging om deze, i.v.m. corona-maatregelingen, wel of niet toe te laten. Door een e-mail te sturen aan Wilco ten Damme (wtendamme@hotmail.com) met daarin de opgave van uw 06-nummer wordt u met een Whatsapp bericht op de hoogte gehouden van de tussenstand.

Scroll naar boven