3e gelijkspel op rij voor FC Trias 1

FC Trias heeft ook in de 3e competitiewedstrijd gelijk gespeeld. Op het eigen veld werd er wederom met 2-2- gelijk gespeeld tegen het sterke VDZ uit Arnhem.

VDZ was duidelijk naar Winterswijk gekomen om de drie punten mee naar huis te nemen. Door deze instelling ontstond er een open wedstrijd waarbij VDZ in balbezit doortastender was en daardoor ook de betere kansen kreeg. In de eerste helft waren er aan beide kanten dreigende momenten maar echte kansen ontstonden (net). VDZ kwam er twee keer gevaarlijk uit maar Mathijs stond alert te keepen en kon op tijd handelend optreden om echt gevaar te voorkomen. Een keer kwam de spits alleen op de keeper maar doordat hij de bal volledig miste kon Mathijs deze tot grote opluchting van iedereen aan Trias zijde simpel oppakken. Aan de andere kant kreeg Ilhan drie keer een schiet mogelijkheid binnen de zestien maar elke keer zat er een Arnhems been tussen om succes te voorkomen. Men ging rusten met een 0-0 tussenstand.
De tweede helft was amper begonnen of VDZ kreeg een hoekschop cadeau. Mathijs wilde de bal oppakken maar deze werd wild voor zijn voeten weg geschoten. Tot overmaat van ramp kon deze hoekschop volledig vrijstaand door Max Burgers worden ingekopt. De dekking zag er hierbij niet goed uit. Hierna kreeg FC Trias wat grip op de wedstrijd en uit een voorzet van wederom Menno Stemerdink kon Joost net voor de keeper de bal voor koppen. Ilhan was er als de kippen bij om 1-1 aan te tekenen. Aan zijn manier van juichen verwachten wij binnenkort gezinsuitbreiding bij familie Nalovic.

Na deze gelijkmaker ontstond er een gelijk opgaande wedstrijd waarbij VDZ volledig uit het niets op voorsprong kwam. Een crossbal vanuit het middenveld moest simpel weg gewerkt worden door Antoine maar deze miste de bal volledig. Max Burgers kon niet meer achterhaald worden en schoot de 1-2 rustig binnen. FC Trias stond weer op achterstand en in deze fase van de wedstrijd verzuimde VDZ om de boel op slot te gooien. Twee kansen voor open goal waren niet aan de spitsen besteed.

Inmiddels weten we dat een kwaliteit van FC Trias is dat men altijd kan scoren, ook als de tegenstander wat beter in de wedstrijd zit. In de 82e minuut trok men ten aanval en het was wederom Menno die een voorzet haarfijn bij Bram neerlegde en deze kon uit een fantastische volley de 2-2 maken. Na de 2-2 volgden er nog spannende minuten waarin beide ploegen nog voor de winst gingen en kansen kregen. Gescoord werd er echter niet meer. In tegenstelling tot de afgelopen wedstrijden kon men aan FC Trias zijde nu meer vrede hebben met een punt. Tegen een sterke tegenstander (wellicht kampioenskandidaat) werd er toch een punt uit het vuur gesleept.

 

 

De pupillen van de week waren deze keer Jorrin Ros en Simon Rensink, afkomstig uit de JO10-2!

Wij bedanken ons publiek en balsponsoren Erjo maatwerk interieur, Goossens slijterij & wijnhandel en Oxener schoenmode voor de steun. Volgende week uit naar Ruurlo dat sterk is begonnen met 6 punten uit 2 wedstrijden.

Ook bij deze wedstrijd was er een cameraploeg van RTV-Slingeland aanwezig en zij maakten de volgende reportage:

Scroll naar boven