FC Trias JO15-2 “De start”

Het seizoen 2018-2019 is al weer enkele weken geleden van start gegaan. Een goed moment om even terug te blikken op de tot nu behaalde resultaten. De voorbereiding begon half augustus met de wekelijkse trainingen onder leiding van Wilfred, Danny en Mark. Er stonden geen oefenwedstrijden gepland maar bekerwedstrijden.

Ingedeeld in een poule met Sportlust Glanerbrug JO15-2, Rood Zwart JO15-2 en SDC ’12 JO15-2. In de 3 wedstrijden werd er 20x gescoord en kreeg men er 2 tegen. Moge duidelijk zijn dat er 3 overwinningen werden behaald en het team met 9 punten de poule winnaar was. De volgende wedstrijd in de bekerronde is een uitwedstrijd tegen Vios Beltrum JO15-1 op zaterdag 21 oktober.

De competitie start was direct een beladen wedstrijd en wel tegen Vosseveld JO15-1G; Na een 0-3 voorsprong werd uiteindelijk een nipte 2-3 overwinning uit het vuur gesleept. Vervolgend de 1e thuiswedstrijd tegen Longa ’30 JO15-2. Een ruime 6-1 overwinning. Voor de 3e competitiewedstrijd moest men naar Ruurlo. Een gelijk opgaande wedstrijd waar helaas de punten in Ruurlo bleven. Een gelijkspel had de verhoudingen beter weer gegeven maar paal en lat stonden een beter resultaat in de weg.

Al met al een goede start van dit seizoen. De trainingsopkomst is goed en het is mooi te zien dat de jongens plezier met elkaar hebben mede dank zij de goede begeleiding van de technische staf.. (geschreven door één van de ouders)

Scroll naar boven