Seesing Personeel & FC Trias; de perfecte match

Seesing Personeel een jong en allround bureau voor uitzenden, werving & selectie, detachering en payrolling, is sponsor van FC Trias. Vanwege de grote maatschappelijke rol die voetbal speelt in het dagelijks leven van jong & oud en de persoonlijke affiniteit van de eigenaren Dennis Seesing en Niek Bleumink met deze volkssport nummer 1, kiest Seesing voor sponsorschappen bij meerdere voetbalclubs. “Met deze sponsorschappen willen wij als bedrijf wat terug doen voor de Achterhoekse gemeenschap en trachten we tegelijkertijd onze naamsbekendheid onder potentiele werkzoekenden en opdrachtgevers te vergroten”, aldus Dennis Seesing.

Seesing Personeel & FC Trias; de perfecte match

Kenmerken als jong, dynamisch, sportief en ambitieus zijn immers op beide partijen van toepassing. Waar Seesing Personeel een aantal jaren geleden kleinschalig begon, is het inmiddels uitgegroeid tot een professionele uitzendorganisatie die betrokkenheid en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan. Het team, dat bestaat uit 15 intercedenten, bestaat volledig uit Achterhoekers die allemaal de no-nonsense mentaliteit en verregaande loyaliteit hebben die het bedrijf uniek maken in zijn soort.

Over Seesing Personeel
Seesing Personeel, opgericht in 2007 in Lichtenvoorde, is een jong en allround bureau voor uitzenden, werving & selectie, detachering en payrolling voor vacatures van elk niveau. Met de Achterhoek als werkgebied, bemiddelt het bedrijf op geheel eigen en persoonlijke wijze tussen medewerkers en bedrijven die houden van hun vak. Mensen met een afgeronde beroepsopleiding kunnen bij hen uitstekend terecht voor een eerste of volgende stap in hun loopbaan. Seesing Personeel is als gecertificeerd uitzendbureau aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings– en Uitzendbureaus (NBBU), waarmee het voldoet aan alle strenge, wettelijke eisen die worden gesteld aan dienstverleners in de branche. Seesing Personeel staat voor betrouwbaar, betrokken en bereikbaar. Voor meer informatie: www.seesingpersoneel.nl.

Seesing

Scroll naar boven