Vrouwen 1 pakt eerste periode

Met een klinkende 0-7 overwinning, uit in Beltrum, haalden onze Vrouwen 1 op zondag 1 november de eerste periode binnen. Complimenten voor de speelsters maar ook voor de begeleiding met het behalen van dit fantastisch resultaat!

Verslag

Onder prachtige weersomstandigheden werd vandaag de wedstrijd Vios Beltrum Vr1 – FC Trias Vr1 gespeeld. Voor de Vrouwen van FC Trias een belangrijke wedstrijd, want bij winst kon de periodetitel binnengehaald worden. Trias begon voortvarend aan de wedstrijd en na ongeveer een kwartier werd de score geopend met een treffer van Marina. Trias ging goed door en het publiek werd nog voor rust getrakteerd op twee prachtige doelpunten van Lotte en Lisa.

Na de rust ging Trias met dezelfde inzet verder. Het meegekomen publiek had nog nauwelijks de koffie op of de vierde treffer, wederom van Lotte, hing al in de touwen. Het geloof in een goede afloop was er en de meiden speelden geweldig door. Voor het eindsignaal vond de bal nog 3 keer het doel van Vios (Loes, Kim en Lotte).
De periodetitel is verdiend binnen en we hopen op een net zo succesvolle reeks wedstrijden de komende periode!

Scroll naar boven