Aanstelling William formeel bekrachtigd

Begin december werd al aangekondigd dat William Krabbenborg vanaf het komende seizoen hoofdtrainer zal worden van ons eerste elftal. Deze aankondiging werd op woensdag 4 januari, met het zetten van de handtekening onder een contract, formeel bekrachtigd.

De enthousiaste 50 jarige Grollenaar keert daarmee na 15 jaar terug op het vertrouwde nest. William begon namelijk zijn trainerscarrière in 2006 bij FC Trias. In de winter van 2007, aan de vooravond van onze verhuizing van Zwanenberg naar het nieuwe Huitinkveld, kondigde hij aan over te stappen naar Sportclub Neede.

De linkspoot, die zelf jaren uit kwam voor Grol, was na Neede, als trainer actief bij o.a. PAX en Lochem. Na wederom Neede is hij aan de slag gegaan in z’n geboorteplaats Groenlo. Om daar na 3 succesvolle jaren te stoppen en terug te keren in Winterswijk. Of zoals William het zelf aangaf: “De cirkel is rond, terug waar het ooit begon en sta te popelen om aan de slag gaan bij FC Trias”.

Eén van de belangrijkste doelstellingen wordt het verder doorzetten van de doorstroming van talentvolle jeugd richting de eerste selectie zoals dat onder de huidige selectietrainer Yassin Ouardighi is ingezet. Na het tekenen van het contract werd William door de VTC voorgesteld aan andere selectietrainers en was dit ongetwijfeld één van de onderwerpen die besproken werd.

Uiteraard heten wij William van harte welkom bij onze vereniging. De komende maanden zal hij, net als Yassin bij FC Trias, zich volledig richten op een succesvolle afronding van het lopende seizoen, waarbij wij beide trainers (en teams) heel veel succes wensen.

Delen:

Scroll naar boven