Mooie samenwerking voor het maken van nieuwe website

Op zondag 8 januari 2023, tijdens de nieuwjaarsreceptie, werd de nieuwe website van FC Trias gepresenteerd: het kreeg een nieuwe frisse look en voor het eerst werd onze lijfspreuk ‘FC Trias onze trots’ genoemd. Wat behouden bleef, is de eenvoud om alle belangrijke informatie snel te vinden, waarvoor een nieuwe menupagina is gemaakt.

Onze vereniging draait op de inzet van vele vrijwilligers, die elkaar ook vonden voor het maken van de nieuwe website: Want ook de zoons van Paul Holkenborg ( Ontwerppraktijk Impact ) en Ferdi Lammers ( WebWaarmakers ) voetballen bij FC Trias. Zij zorgden samen voor de basis van de nieuw site want Paul creëerde het ontwerp terwijl Ferdi de website bouwde. De leden van de PR-commissie, die al jarenlang de website beheert, zette de puntjes op i in de vele artikelen die onze website rijk is.

Een website kan echter niet zonder nieuws: verslagen over wedstrijden of activiteiten, leuke anekdotes, belevenissen, ieders inbreng is welkom. Heb je op-/aanmerkingen of leuke ideeën voor onze website, laat het ons weten: pr@fctrias.nl

Delen:

Scroll naar boven