Achterhoek Cup SC Varsseveld C1 – Trias C1

Wedstrijdverslag SC Varsseveld C1 – Trias C1 Achterhoekcup woensdag 9-12-2015
Onder prachtig droge omstandigheden met ca. 5 graden en een beetje wind mochten we aantreden tegen SC Varsseveld. Varsseveld voetbalt 2e klasse, wij hoofdklasse dus op papier denk je al gauw die moeten we kunnen hebben……afijn….. Dat ging dus ff helemaal niet op, buiten de weeromstandigheden die prima waren leken we wel verblind door het avondlicht en verlamd door de pittige tegenstander die never nooit losliet er vanaf het begin bovenop zat en…..natuurlijk wat halen wou bij deze hoofdklasser Trias…. We kwamen niet in ons spel, natuurlijk speelden de veldomstandigheden daarin mee, daar kan ons 1e team na zondag over meespreken tegen Zieuwent maar goed, ook wij zullen uit de voeten moeten kunnen met een wat minder grasveld…..

Achterin leek het af en toe echt gatenkaas en onze keep Yorick was meer aan de bal dan menig veldspeler van ons team! Varsseveld hanteerde regelmatig de lange bal en een paar gevaarlijk mannen voor zorgden constant voor paniek aan onze kant en……nog erger doelpunten. (waar hebben we dit eerder meegemaakt?) In de 4 e minuut was het 1 – 0 en in de 20 e minuut 2 – 0 . Het spelbeeld was helaas in de 2e helft niet omkeerbaar en we verloren kansloos met 5 -1. Waar bij ook ondergetekende als vlagger niet vrijuit ging  van fouten om het allemaal nog maar een beetje erger te maken. Hopelijk hebben jullie er allemaal goed van geslapen…..ik niet.

Jammer maar helaas, wellicht dat we nog een kans maken voor de volgende ronde we staan nu 2e in de Poule en er worden 2 teams uitgeloot voor de finale en 8 teams spelen een herkansingsronde. Op naar betere tijden!

Met Vriendelijke groet,

C1 : Erik Laar

Scroll naar boven